Kuidas valida vedru materjali

Väljalaske kuupäev:2022-08-25

Vedru rakendus on lai, vedru kasutamine on väga lai, seda saab kasutada energia salvestamiseks, vibratsiooni vähendamiseks, jõu mõõtmiseks jne Mehaanilistes ja elektritoodetes on erinevaid erilisi tüüpe-kujuga vedrud. Selleks et vedru saaks töötada usaldusväärselt, peaks selle materjal vastama suure tugevuse ja saagikusega. Seetõttu on kevadtöötlemismaterjalide valik väga oluline.



Esimene osa: Ühised materjalid

1. Musicwire

Pianowiir, kõrge süsinikterasega. Suurepärane mähistamisvõime, korrosioonikindlus, kõrge tõmbetugevus, suurepärane vormitavus ja paindlikkus, suurepärane kvaliteet ja stabiilsus.


2. 65Mn süsinikterasest traat

Võrreldes süsinikvedruterasega on 65Mn hea karastatavuse ja kõrge tugevuse eelised; Puuduseks on lihtne puruneda ja kuum hapras pärast kustutamist. Kuid kuna hind on odav, siis masinat kasutatakse sageli mitmesuguste väikeste ristlõikega lamevedrude, mähisvedrude, kellavedrude jne valmistamiseks, võib teha ka klapivedrud, vedrurõngad, lööksummutid ja sidurirood, pidurivedrud jne.


3. Nikkelage kõrge süsinikterasest traat

Kõrge korrosioonikindlus, kõrge jootmisvõime, parem kõvadus, hea keemiline stabiilsus, hea elektrijuhtivus.


4. Süsinikterasest traat

Mida suurem on terase süsinikusisaldus, seda suurem on kõvadus, tugevus ja kulumiskindlus pärast kuumutamist. Kõrge süsinikdioksiidiga terasel on kõrge tugevus ja madal elastsus.


5. 304 roostevabast terasest traat

304 Jõudlus on parem kui 430, odavam kui 316, laialdaselt kasutatav elus. Pliivaba 304 pind ja korrosioonikindlus on hea, ei pea läbima plaatimist ja muud pinnatöötlust. Soojuskindlus, madala temperatuuri tugevus ja mehaanilised omadused. Sobib õhu ja auru jaoks, lihtne keevitada. (316 sobib mereäärseks CI-kloriidioon)



Teine osa: Klassifitseerimine väikeste, keskmiste ja suurte järgi

Vedru materjali valik peaks põhinema vedru koormuse olemusel, pinge olekul, pinge suurusel, töötemperatuuril, keskkonnakeskkonna keskkonnakeskkonnakeskkonnakeskkonnas, kasutusea, juhtiva ja magnetjuhtivuse nõuetel, protsessi jõudlusel, materjaliallikal ja hinnateguritel, mida määratakse.


Materjaliosa kuju ja suuruse kindlaksmääramisel tuleks eelistada Hiina standardites ja ministrite standardites ettenähtud seeria suuruse valikut ning mitte--Tuleks vältida materjalide standardseeria spetsifikatsioone.


Keskmised ja väikesed vedrud, spiraalsed venivad vedrud, peaksid prioriteediks olema terastraadi, pliivanni ja muu sooja külmtõmmatud terastraadi ja õli kustutamise karastatud terastraadi töötlemine, kõrge tugevuse ja hea pinnakvaliteediga, väsimusvõime on kõrgem kui tavaline kustutamine karastatud terastraat, lihtne töötlemine, hea tehnoloogia, stabiilne kvaliteet.


Süsinikvedruterastraat ja klaveriterastraat pärast külmtõmbamist tekitavad suure jääkpinge, töötlemisverda, on suur jääkpinge, pärast karastamise suuruse muutumist on raske suurust kontrollida. Õli kustutamine karastatud terastraat on terastraadis, mis tõmmatakse pärast modulatsioonitöötlust kindlaksmääratud suuruseni, põhimõtteliselt puudub jääkpinge, moodustades vedru pärast madala temperatuuri karastamist, suuruse muutus on väga väike, stabiilsus on parem kui külmtõmbega tugevdatud terastraat.


Suured ja keskmised-Suurusega vedru, koormuse astme ja kõrge pinge jaoks tuleks valida külmtõmmatud materjal või külmtõmmatud pärast terase lihvimist. Madala koormuse ja pingega vedrude puhul saab valida kuumvaltsitud terast.



Põhilised nõuanded: 


1. vedru materjali valik, peaksime pöörama tähelepanu terase kõvenemisele. Kas vedru materjali sektsioon on kustutatud ja kustutamise aste on vedru massi jaoks väga oluline.

 A) kui vedru ise on elektrivedru või vedrumaterjali valiku juht märjas töökeskkonnas, peaksime pöörama tähelepanu terase kõvenemisele. Kas vedru materjali sektsioon on kustutatud ja kustutamise aste on vedru massi jaoks väga oluline. B) kui vedru ise on elektriverdade juht või muutuvate tingimuste niiskuses, nagu vesi (sealhulgas merevesi), aurutöötlemise vedru keskkond, valivad tavaliselt vask- ja kuldmaterjalid. 2. Vedrud töötavad happega kokkupuutes ja muudes söövitavates keskkondades, valivad tavaliselt korrosioonikindlad materjalid, näiteks roostevaba hape vastupidav teras või niklisulam. Üldistes keskkonnatingimustes kasutatava vedru jaoks valitakse tavaline vedruteras. Pärast kevadeks tehtud, anti

 

 Rooste katmine või galvaneerimine (tsingimine, kaadmiumi katmine, vaskpindamine) viiakse läbi selle pinnal, et vältida korrosiooni. 3. kaaludes ja kaaludes kasutatav vedru, et saavutada selle täpsus, ei mõjuta temperatuurimuutused, valige üldjuhul konstantse elastse sulami väikese muutuse elastsusmoodul ja paisumiskoefitsient. ②


②-②-②



Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top