PINDAMONITEHNOLOOGIA EELISED

Väljalaske kuupäev:2022-08-25

Kuigi pinnakinnitustehnoloogia leiutati 1960. aastatel, ei kasvanud selle populaarsus alles 1990. aastate lõpus. Tänapäeval domineerib SMT maailma kõrge-Automatiseeritud tootmine ja seda kasutatakse kõiges alates mobiiltelefonidest kuni raketilaevadeni.

Mis on pinnamäe tehnoloogia?

Pinnakinnituse tehnoloogia on trükkplaatidele komponentide rakendamise meetod. Plaadid on valmistatud jootmispadjadega – alad, mis ümbritsevad kuhue osad kinnitatakse plaadile. Jootmispasta, mis toimib põhiliselt liimina, mis ühendab osad plaadiga, kantakse plaadile šablooniga. Vali-ja-paigutage masinad seejärel automaatselt plaadile vastavalt spetsifikatsioonidele. Seejärel toimetatakse plaat tagasivoolujootmisahjusse, liites komponendi ja plaadi kokku.

Pinnakinnituse tehnoloogia on alternatiiv vanematele-elektroonika koostamise augu tehnika. See koosnes augu puurimisest läbi plaadi ja jootmise kasutamisest augu täitmiseks ja komponentide kinnitamiseks plaadile. See loob tugevama sideme kui SMT meetodid, kuid seda on raskem, kallim toota ja võtab rohkem pindala.

Kuni läbi-Aukude paigaldamine võib olla minevik, läbi aukude kasutatakse siiani tänapäeval signaalide edastamiseks ühelt kihilt plaadi teisele, nüüd nimetatakse pinnatud-läbi aukude. Miniaturiseerimise tõuga on need augud nüüd oluliselt väiksemad ja neid tuntakse kui mikroviad.

MIS ON PINDAMONTITEHNOLOOGIA EELISED?

Parim trükkplaatide tootmine tunnistab asjaolu, et kinnisvara on piiratud PCB. Iga millimeeter on oluline ja isegi tükike raisatud ruumi võib muuta projekti vähem tõhusaks ja kallimaks. Pinnakinnituse tehnoloogia võtab vähem ruumi ja on kergem kui läbi-augu paigaldamine, muutes selle väga soovitavaks komponentide rakendamise vormiks.

Kasu ei lõppe sellega. SMT meetodid sobivad palju paremini kiireks tootmiseks ja monteerimiseks, mis tähendab, et plaatide tootmise kulud on madalamad ja seda tehakse palju kiiremini kui alternatiivseid rakendusmeetodeid. Läbimiseks vajalik puurimine-Aukude paigaldamine muutis montaaži kallimaks ja võis tekitada prügi, mis võib põhjustada probleeme signaalidega. Lisaks on SMT meetoditel madalam induktsioon ja vastupidavus.

Kui pinnakinnitustehnoloogia kasutamisel on nii palju eeliseid, miks te ei tahaks seda kasutada? Tuleb välja, et mitmel juhul toimivad alternatiivid paremini.

KUS MITTE KASUTADA PINDAMÄRGUSTE TEHNOLOOGIA

Pinnakinnituse tehnoloogia töötab kõige paremini seadistustes, kuse trükkplaate tuleb toota kiiresti ja järjepidevalt. Selle tulemusena ei sobi käsitsi tootmine sellist tüüpi PCB tootmiseks hästi. Paljude tootjate jaoks on see ebaoluline, sest kiire pöörete tootmine on kulutõhusam ja odavam kui käsitsi ehitus.

Siiski on olemas käsitsi paigaldamise juhtum: prototüüpimine. Selle etapi jooksul töötavad PCB disainerid, et lahendada, mis saab olema mass-toodetud ja jätkuvalt tinker erinevaid aspekte disain.

Kuna SMT meetodid ühendavad komponendid plaadiga, muudab see rikutud komponentide asendamise raskemaks. Lauad, mis võivad nõuda pikka aega-Üksikute komponentide elutsüklist kaugemal kasutamisel võib see muuta SMT soovimatuks. Kõrge-Soojusrakendused võivad mõnikord osa kinnitust trükkplaadiga lahti lõdvendada. Lõpuks nõuab mehaaniline pinge SMT-le rohkem mõju kui muud meetodid.

Vaatamata neile tagasilöökidele teevad pinnakinnitustehnoloogia eelised võrreldes tagasilöökidega selle tänapäeval kõige kasutatavamaks komponentide rakendamise meetodiks. Mõtle nutitelefonile. Kuigi tarbijad on kallid, ostavad nad tõenäolisemalt uue telefoni, kui lähevad seda parandama kauplusse. Kuna trükkplaadid muutuvad iga mööduva aastaga odavamaks, on paljude jaoks muutunud lihtsamaks ümberpaigutadae pigem kui parandada.

PINDAMONITEHNOLOOGIA KASUTAMINE

Trükkplaatide tootmine ja tootmine on muutunud odavamaks ja tulusamaks tänu tootjatele, kes suudavad PCBsid kiiresti toota ja levitada. Tänu neile oleme võimelised töötama kodus ja ligi pääsema infole igalt poolte maailmas.

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top