Kuidas vormid töötavad

Väljalaske kuupäev:2021-02-26

Süstesulgimine on plastitööstuse suurim segment ja seda kasutatakse tavaliselt nii termoplastiliste kui ka termokõvenevate plastmaterjalide puhul.Materjali toidetakse barrel whar&\35;101; kolumruga või jääga injektori segu ja surutakse materjal vormiõõnsusesse.Termoplastilise süste valamiseks, mis on kõige levinum protsess, osa jahtub ja kõvastub hallitus. 1.jpg

Traditsioonilised injektsiooni vormid taluvad kõrget temperatuuri, nii et töötlejad saavad töötada vaikudega, mille sulamispunktid on kõrged.

Süstelahuse vormimisel kasutatava hallituse kvaliteet on sama oluline kui protsess ise.Hallitus, mis on omadus, mis on kavandatud, tagab tõhusa tsükliaja, et tagada kvaliteetsete osade tootmine, vähendades jäätmeid.Kvaliteetsete vormidega töötamine on ainus viis tagada kvaliteetsed vormitud osad.

Tööstusstandardite järgi ehitatud hallitus võib toota miljon lasku.Kui hallitusel on kuus õõnsust, peaks see tootma kuus miljonit osa ilma probleemideta.See ei ole haruldane, et hallitus kestab üle ühe miljoni osa.Kui osa on keeruline ja materjal on abrasiivne vaik, kulumine hallitus on kiirem.

Rootomormimisel on hallitus täidetud polümeerse pulbriga.Kuumutatud hallitus pöörleb seejärel kahel risti asetseval teljel, nii et pulber kleepub kogu hallituse sisemusse.Kui see pöörleb edasi, siis hallitus jahtub lõpuks maha ja eemaldatakse, moodustades lõpuks ühtlase, õõnsa komponendi.

Tihendus vormimine tähendab kuumutatud plasti asetamist kuumutatud hallitusseente sisse, seejärel selle sulgemist, et suruda plastik soovitud kuju.Kui see on jahtunud, eemaldatakse see osa hallitusest.Kütteprotsess, mida nimetatakse ravimiseks, aitab tagada, et lõpptoode säilitab oma terviklikkuse ja kuju.

Termoplastilise vormimise korral kuumutatakse plastleht temperatuurini, mis muudab selle painduvaks.See on vormitud teatud kujul hallitus ja korrastatud, et luua kasutatav toode.Leht on erinevates mõõturites ja seda kuumutatakse ahjus, mis võimaldab seda venitada üle või peale hallitust, seejärel jahtuda valmis kuju.

Kui hallitusseade valmistaja kavatseb ehitada uue hallituse, esimene küsimus, mis tuleb vastata on sageli see: teras või alumiinium?

See, kuidas sellele küsimusele vastatakse, eriti klientide süstimise puhul, sõltub üldiselt projektinõuetest, ootustest ja sellest, mis lõpuks eduka projekti määratleb.

QC10 alumiiniummasinad üsna lihtne (40% kiirem kui need, mis on valmistatud P20 terasest).See võib viia säästudeni, mille osad on lõpetatud nii vähe kui kaks nädalat.

Alumiinium kannab soojust peaaegu viis korda rohkem kui teras ja see annab vormijatele suure akna töötlemiseks.Tüüpiliselt võivad protsessorid juhtida 5,000-st 15,000-ni alumiiniumist osi, enne kui osa uuesti üles tõstetakse.

Alumiiniumvormid on kõige tõhusamad väikeste osade jaoks, kuid hiljuti on autotootjad hakanud kasutama kõrge tugevusega alumiiniumi ka mõnede oma suuremate autoosade jaoks, sest on tõestatud, et see on sama tõhus kui terasest valmistatud alumiinium.

Alumiiniumvormid tuleb pärast kasutamist hoolikalt ehitada ja puhastada, et pikendada nende eluiga.Kui alumiinium vormid ei ole tehtud ja valmis korralikult, lüngad ja vead saab sisestada kogemata osad, mille tõttu nad ei sobi teiste osadega.

Teras on alati olnud efektiivne metall hallitusseente jaoks.See on vastupidav, see saab hakkama kõrge kuumuse ja rõhu ilma muutusi kuju vormid, ja seda saab kasutada miljoneid osi sama hallitus.Terasvormid peavad vastu elemente ilma roosteta ja annavad head viimistlusained igale tootele.

Erinevalt alumiinium vormid, terasvormid saab teha kergesti ja hooldada.Siiski on selle nõrkuseks teras_;Terasvormid ei kuumene ja jahtu kiiresti, põhjustades pikemat tootmisaega, ja sageli võivad need aidata kaasa osade kahanemisele ja moonutamisele.

Siiski, terasvormid saavad hakkama iga suurusega toote jookseb muretult.See on endiselt eelistatud materjal hallitusseente tootmises.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Töö nimetus: Sales Manager

Osakond: Sales Department

Ettevõtte telefon: +86 13430862828

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13430862828

Veebisait: billow.estb2b.com

Aadress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top