Mis on CNC freespink? Kuidas see toob kasu klientidele ja mehaanikutele?

Väljalaske kuupäev:2022-08-20

Kaasaegse CNC freesimise eesmärk on muuta sellised materjalid nagu metallivalandid viimistletud, kasutatavateks osadeks. Seda on võimalik saavutada ainult äärmiselt täpsete CNC freespingidega.


Arvutitarkvara on CNC (Computer Numbriline Control) freespingi aju, mis kontrollib masinat ja automatiseerib tootmist, et suurendada toodangut ja säilitada järjepidev kvaliteet. See' s see korratavus, mis muudab CNC töötlemise nii tõhusaks ja väärtuslikuks kliendile ja masinatöötajatele endile


Lõpptulemus? Kohandatud töödeldud osad suure mahuga vastavalt täpsetele spetsifikatsioonidele, saavutades samas äärmiselt kitsad tolerantsid. Kõrgelt kvalifitseeritud masinate operaatorid mõistavad, et CNC freespingid ei ole olulised mitte ainult nende töökohtade, vaid ka tootmise ja selle mõju maailmamajandusele.


Milline on CNC freespingi roll?

CNC masinatöötajaks olemise põnevus on valandite muutmine kasutatavateks ja usaldusväärseteks osadeks, sageli suuremates toodetes. Need osad vajavad sageli kitsaid tolerantse, mida ei ole lõpetamata valandites saadaval enne, kui CNC veski töö lõpetab.


Lennuk-CNC pinnafreesimine asetab töödeldavale detailile tasapinna. Näo freesimine loob tasase tihenduspinna, mis peaaegu kõrvaldab võimalikud lekkeprobleemid.

Puurimine-Puurimine loob augu, koputamine lisab niidid. Läbi- ja keermestatud avad on kõige levinumad viisid osade kokkupanemiseks. Puurimine keskendub augu läbimõõdule ja sügavusele.

Puurimine-Suurendage olemasolevaid auke, kasutades puureid ja jäikaid puurivardaid ühepunktiliste lõikevahenditega, et luua töödeldavale detailile täpsed õõnsused. Puurimine võimaldab osasid korrektselt ja tihedalt kokku monteerida (kuni väga tihedad läbimõõduga tolerantsid) või võimaldab ventiilidel järjepidevalt kontrollida õhu, nafta või gaasi voolu.

Kui räägid"kitsad hälbed"Kui tihedalt me tegelikult mõtleme? CNC masinad võivad lõigata 0,001 tolli (ühe-numbrimikromeetri vahemik) või umbes 1/4 laius inimjuuksed. See on tehtud uskumatu kiirusega.


CNC veskides, 2-telg, 3-telg, 4-telg ja täis 5-hõlmatud on teljevalikud.


CNC-Masin-Telg-1


2-Telje masin-käsitsi mootorkonstruktsioonide puhul; liikumine toimub ainult x- ja y-telgedel; mitte palju korratavust

3-teljemasin-sageli kasutatakse otsafreesimiseks; liigub x, y ja z telgedes

Neli-teljemasin-kõige tavalisem CNC veski; kasutab täiendavat b-telg, mis liigub x-, y- ja z-telgedel, et võimaldada laual pöörata, võimaldades ligipääsu töödeldava detaili ümber; tavaliselt piirdub horisontaalsete masinatega, kuid kasutatakse ka esmaklassilistes kauplustes 4-telg vertikaalne masin (normaalne vertikaalne on 3-telg)

5-teljemasinad-liikuda x, y, z ja b telgedel, pluss täiendav a-telg; need on spetsiaalsed freespingid; ei sobi massi jaoks-osade tootmine

Vertikaalsed ja horisontaalsed masinad

CNC freesimismasinatel on kaks spindli suunda. Vertikaalses CNC masinas on põhitelg, mida nimetatakse z-telg on suunatud vertikaalselt. c-samba konfiguratsioon, spindl liigub selles suunas, samas kui töödeldavat detaili hoidev laud liigub horisontaalsuunas x ja y. Vertikaalsed masinad sobivad ideaalselt kõrge-maht, kiire-tempoga projektid, näiteks kaaned ja klambrid, mis on freesitud ühelt küljelt.


Horisontaalses CNC masinas, spindl z-telg on horisontaalne, tavaliselt paralleelne masina pikkusega. Põhitelg liigub piki vertikaalset y-telg ja horisontaalne piki x-telg. Kaubaalused ja kinnitused hoiavad töödeldavat detaili ja liiguvad mööda z-telg ja pööramine mööda b-telg. Horisontaalsel töötlemisel on mitmeid eeliseid: töötlemine neljalt küljelt, mitu tööd samal kinnitusel, keerulisemate osade freesimine ja parem kiipide evakueerimine.


Kas CNC freesimist saab kombineerida teiste toimingutega?

Arvutiautomaatika ja inseneriga' CNC freespingid on võimelised freesima peaaegu kõike kujutlusvõimalikku. Need uskumatud masinad võimaldavad freesimisprotsessile lisada ka täiendavaid toiminguid, pakkudes veelgi rohkem funktsionaalsust.


Näiteks saab treiping esmalt eemaldada enamiku osamaterjalist (mis on kiirem kui kontuurfreesimine), luues soovitud ringtreimise. Seejärel saab osa freesida, puurida, keerata ja palju muud. Üks operaator, kes juhib kahte freespingit ühes kambris või töökeskuses, võib luua tervikliku osa. Tõhusust saab parandada ilma mitme töökeskuse ja operaatorita.


Masinist' s Perspektiiv-Mitme ülesandega tagasi saamine-kuni-Tagasi mitte ainult ei anna CNC masinate operaatoritele saavutustunnet, vaid tsemendib usaldusväärse ja väärtusliku positsiooni tööpõrandal.

Millised on Steckeri võimekused' CNC freesimismasinad?

Kaks masinakeskust ei ole sarnased, igaüks leiab ainulaadse turuniši ja arendab oma tootmise tugevusi.


Stecker Machine on näide kaasaegsest kõrgest-Lõpptöökoda, mis suudab käsitleda paljusid CNC freesimisprojekte. Kuigi seadmeid ajakohastatakse regulaarselt klientide vajaduste rahuldamiseks, siis käesoleva kirjutamise ajal Stecker' CNC veskid koosnevad 61 horisontaalsest ja 14 vertikaalsest veskist.


Sõltuvalt tootmisvajadustest võib 95% või enam neist töötada tüüpilise esimese vahetuse ajal, ülejäänud on saadaval seadistamiseks. Horisontaalseid CNC veskeid on rohkem kui neli korda rohkem kui vertikaalseid, mis näitab Stecker' s keskendub keerukatele osadele, mis nõuavad rangeid tolerantse.


Lisaks standardsetele freespingidele kasutage vajadusel spetsiaalseid tööriistu. Näiteks tööriist on valmistatud spetsiaalselt kõigi kolme läbimõõduga, mida tavaliselt tehakse kolme eraldi puuri otsaga.


Teine vähem levinud tööriist on CNC freespingi indekseeritav pea. Selle asemel, et puur tuleb otse spindlist välja, võimaldab see tööriist spindlit pöörata 90 kraadi, et oleks võimalik puurida auke osa küljele ilma lisatöödeta.



Loodame, et teil on CNC freesimismasinatest sügavam arusaam ja vaadake seda. Rohkem kui lihtsalt töö. Eelised on arvukad ja stabiilset tööhõivet hindavad tuhanded CNC masinad üle kogu riigi.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Töö nimetus: Business Development Manager

Osakond: Business Section

Ettevõtte telefon: +86-0769-85536862

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86-13619085530

Veebisait: rxcncmilling.estb2b.com

Aadress: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top