Osclaíodh Taispeántas Earraí Brandana Síne 2024 (Lár agus Oirthearna hEorpa) i mBúdaipeist

Väljalaske kuupäev:2024-06-28

2024. aasta Hiina kaubamärkide näitus (Kesk- ja Ida-Euroopa) avati esmaspäeval Budapestis Ungaris. Näitusel osales rohkem kui 270 ettevõtet 10 provintsist ja linnast Hiinas, nagu Shandong, Shanxi ja Liaoning.


Ungari majandusministeeriumi tööstuspoliitika ja tehnoloogia riigisekretär Fabian Gergai ütles avatseremoonial, et Hiina on üks Ungarist' Hiina investeeringud Ungarisse on edendanud innovatsiooni ja kasvu paljudes tööstusharudes. Loodetakse, et kahe riigi ettevõtted leiavad selle näituse kaudu kvaliteetseid partnereid ning tugevdavad veelgi Ungari ja Hiina majandus- ja kaubanduskoostööd.


Deng Bo, Hiina väliskaubanduse arengu büroo asedirektor' Kaubandusministeeriumi sõnul on kahepoolne kaubandus Hiina ja Ungari vahel säilinud stabiilse arenguhoogu hoolimata geopoliitika, energiakriisi, ülemaailmse tarneahela turbulentsi ja muude tegurite mõjust. Süvenev sünergia Vöö ja tee algatuse ning Ungari vahel' s"avamine idale"Hiina ja Ungari vahelised vahetused ja koostöö on tihenenud ning koostöövaldkonnad ja -viisid on laienenud.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Hiina Ungari saatkonna ministrinõunik Chen Yiwei ütles, et Hiina-Ungari suhted on hiljuti uuel ajastul üle ehitatud igasuguste ilmastikutingimustega terviklikuks strateegiliseks partnerluseks ning mõlemad pooled tugevdavad arengustrateegiate sidumist ning süvendavad koostööd majanduses, kaubanduses, investeeringutes ja muudes valdkondades. Usutakse, et Hiina kaubamärkide näitus annab uut hoogu praktilisele majandus- ja kaubanduskoostööle Hiina ja Ungari ning Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide vahel.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

Mõistetakse, et näitus kestab 3 päeva, mida sponsoreerib Hiina Kaubandusministeeriumi väliskaubanduse Arengu Büroo ning mida korraldab Hiina-Euroopa Kaubandusliku Logistika Koostööpark. Näitused hõlmavad mehaanilisi ja elektritooteid, riistvara ja ehitusmaterjale, uut energiat, kergeid tööstustooteid, tekstiili- ja rõivatooteid ning põllumajandustooteid. Nende seas moodustasid mehaanilised ja elektrilised tooted nagu mehaanilised seadmed, elektriseadmed ja varuosad 50%. Näitusel osaleb ligi 8000 professionaalset ostjat Ungarist, Poolast, Slovakkiast, Serbiast ning teistest Kesk- ja Ida-Euroopa riikidest.


Aeg: 13.–15. juuni 2024





Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top