An gceannóidh Daoine Pionnaí Saincheaptha fós in 2024?

Väljalaske kuupäev:2024-06-28

Kohandatud pindid Alates 1960. aastatest on mittekonformistlik moekauba olnud ja nende populaarsus on vaid aja jooksul kasvanud. Neid kasutatakse sageli eneseväljenduse vormina ja viisina näidata kasutaja huvisid või sidemeid. Aga kui me liigume 2024. aastasse, kas inimesed ostavad endiselt kohandatud nõelte? Kas nad on endiselt püsiv moe avaldus, mis nad on olnud viimased 60 aastat? Vaatame kohandatud pindide praegust seisundit ja nende populaarsust.

Kas inimesed ikka veel Kohandatud Pinide ostmine 2024. aastal?

Lühike vastus on jah. Internetiturgude tõusuga on kohandatud pindid muutunud kättesaadavamaks kui kunagi varem. Nüüd leiate laia valiku kujundusi ja stiile, mis sobivad igale maitsele või huvile. Tehnoloogia arenguga on märkimisväärselt paranenud ka pindide kvaliteet. Nii et nad pole mitte ainult moodsad, vaid ka vastupidavad ja pikaajalised. In a world where Kõik muutub digitaalseks, kohandatud pindid pakuvad füüsilist ühendust meie huvide ja kirgedega. See muudab nad ajatuks ja tõenäoliselt ei lähe stiilist välja niipea. Siin on veel mõned põhjused, miks inimesed ikka veel parvuvad, et osta kohandatud nõelte:

Tagasikaebus

Ärme unusta nostalgiategurit. Paljudel inimestel, kes kasvasid üles 80ndatel ja 90ndatel, on pehme koht kohandatud nõelte vastu, kuna nad meenutavad neile noorust. Ja kuna mood on tsükliline, pole üllatus, et kohandatud nõelad tulevad tagasi. Nooremale põlvkonnale kogeb 90ndate inspireeritud grunge mood suurt taaselustumist ja kohandatud nõelad meenutavad 90ndate lõpu / 2000. aastate alguse uisutaja boi esteetikat.

Isiklik puudutus

In a world where Kõik on massitoodetud, väiksema ettevõtte kohandatud eseme omamises on midagi erilist. Kohandatud pindid on tavaliselt valmistatud üksikute kunstnike või väikeste poodide poolt, võimaldades isikupärasemat puudutust.

Aruannete koostamine

Mõned inimesed kasutavad kohandatud nuppe kui viis avalduse tegemiseks. Olgu see sotsiaalse eesmärgi toetamine või nende huvide ja kirgede näitamine, need pisikesed tarvikud võivad rääkida palju. Inimesed soovivad suhelda sarnaselt mõtlevate inimestega ja kohandatud nõela kandmine võib olla vestluse alustaja või viis oma uskumusi peenvalt näidata.

Kogutav

Sarnaselt kleebiste või plaastrite kogumise atraktiivsusele koguvad inimesed hobina kohandatud nõelte. Nii paljude kujunduste ja piiratud väljaannetega on lihtne näha, kuidas need väikesed nõelad võivad kogumisest sõltuvust tekitada.

Taskukohane

Need väikesed aksessuaarid on taskukohane viis väljendada oma individuaalsust, mis meeldib noorematele ostjatele, kellel ei pruugi olla eelarvet suuremate moeostude jaoks. See muudab need väga ligipääsetavaks moe aksessuaariks igas vanuses.

Populaarsed lapel pins Sa saad müüa

Kui mõtlete hargneda kohandatud pindide müümise maailma, võite mõelda, milline on kõige populaarsem tüüp müüa. See sõltub teie sihtdemograafilisest isikust, kuid kaaluda on mõningaid populaarseid võimalusi:

Pehmed emailist pindid

Need on kõige populaarsemad sülearvutid turul. Need on valmistatud süvistatud alade täitmisega emailvärviga, luues tekstuuritud pinna.

Kõvad emaili pindid

Sarnaselt pehmete emaili nõeltega on need täidetud ka emailvärviga. Siiski jahvatatakse liigne värv maha, et luua sile ja tasane pind. Need nõelad on poleeritud ja professionaalsem välimus.

Kohandatud logopistikud

Lojaalsed kliendid armastavad oma lojaalsust näidata brändi logo pindidega. Neid saab valmistada erinevate tootmisstiilide abil, nagu emaili, survestatud või trükitud epoksü.

Metallsõlmed

Meestele mõeldud sõrmenööbid on suur äri ja survestatud metallist nööbid on populaarne sõrmenööbid. Neid kasutatakse sageli ettevõtete üritustel, kutseorganisatsioonidel ja reklaamkaubana.

Kuidas Tee oma pin

Kui soovite kujundada oma pin ja müüa seda internetis, peate esmalt leidma tootmispartneri, kes aitab teil oma pin disain reaalsuseks muuta.

Siin The/Studios oleme spetsialiseerunud kohandatud pintide loomisele ettevõtetele, organisatsioonidele ja üksikisikutele. Pakume erinevaid pin stiile ja viimistlusi valida, muutes lihtsaks ideaalse disaini loomise teie brändile või turule.

Otsustage lihtsalt järgmine:

Mis tüüpi nõela sa tahad? Pehme emaili, kõva emaili, survestatud või trükitud epoksü?

Mis nõelte disain sul silmas on? Looge oma kavandatud kujunduse mudel ja lisage see tellimusvormile.

Mis tüüpi toetust sa oma nõela jaoks tahad? Valige liblikasidur, kummist sidur, deluxe sidur, baarmagnet, painutatud jalad või magnetiline alus.

Millist viimistlust sa eelistad? Valige kuld, roos kuld, hõbe, must värv või erinevad antiikviimistlused.

Mitu nõela sa vajad? Võite tellida nii vähe kui ühe pin või nii palju kui soovite.

Nuair a gheobhaidh muid d'ordú, cruthóidh ár bhfoireann dearthóirí saineolaithe sampla de do dhearadh bioráin saincheaptha le do cheadú. Nuair a cheadóidh tú an sampla, cuirfimid tús le táirgeadh agus cuirfimid do bhioráin díreach chuig do dhoras!

Comhpháirtíocht leis an\/Studio to Create Bioráin Chustaim

Más mian leat bioráin saincheaptha a dhíol, tá áthas orainn cabhrú leat! Déanann ár bpróiseas sruthlínithe éasca do dhuine ar bith andearaí ardcháilíochta uathúla bioráin lapel féin a dhearadh agus a chruthú. Brabhsáil ár raon de bioráin saincheaptha chun an éagsúlacht stíleanna agus bailchríocha a chuirimid ar fáil a fheiceáil. Nuair a bheidh tú réidh le hordú,níl le déanamh ach ár bhfoirm ordaithe a líonadh. Táimid ag tnúth le bheith ag obair leat!


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Dongguan hongde crafts co.,ltd

Töö nimetus: Sales manager

Osakond: Sales

Ettevõtte telefon: +86 18802610846

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 18802610846

Veebisait: hongdecrafts.estb2b.com

Aadress: Room 601, Building 1, No. 6 Universe Road, Shipai Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top