Ár málaí páipéir láimhseála: an rogha is fearr atá agat

Väljalaske kuupäev:2024-06-27

Upackis on meil uhkus pakkuda uusimaid keskkonnasõbralikke ja vastupidavaid paberpakendi lahendusi. Meie tootevalik, millel ei ole plastikust veekindel kate, tagab teie toodetele pikaajalise kaitse niiskuse eest, hoides need värsked ja turvalised.

Suurem vastupidavus:

Et veelgi pikendada oma kottide eluiga, kanname kahepoolset kleeplinti koti siseküljele' See on avatud. See tagab, et kott jääb vastupidavaks ja turvaliseks, kaitstes teie tooteid juhuslike lekete või lekete eest.

Toiduainete trükkimine:

Me mõistame, et ohutus on toiduainete pakendamisel esmatähtis. Et' See on põhjus, miks me kasutame toidukvaliteetset veepõhist tinti kõigi oma trükivajaduste jaoks. See tagab, et tint on ohutu otseseks kokkupuuteks toiduga ja won' t kahjustada oma kliente. Saadaval on kuni 8 elavat värvi, mille abil saate luua pilkupüüdvaid kujundusi, mis paistavad riiulitel silma.

FSC-sertifitseeritud&Ringlussevõetav:

Oleme pühendunud jätkusuutlikkusele ja keskkonnavastutusele. Et' Sellepärast kasutame oma pakendites FSC sertifitseeritud, toidukvaliteetseid ja täielikult ringlussevõetavaid materjale. See tagab, et mitte ainult sa saad kvaliteetset toodet, kuid sa' Ühtlasi aitab see kaasa rohelisemale planeedile.

Supermarket&Puuviljaturu lemmikud:

Meie spetsiaalse veekindla kattega valmistatud paberkotid on populaarne valik supermarketites ja puuviljaturgudel. Nende suurepärane niiskuskindlus tagab, et teie puuviljad, köögiviljad ja muud riknevad esemed püsivad kauem parimas seisukorras.

Saksa liimiga tugevdatud käepidemed:

Meie käepidemed on tugevdatud tuntud Saksa brändi Henkel liimiga. See tagab, et käepidemed on kindlalt kinnitatud ja taluvad märkimisväärset stressi, andes teile meelerahu raskete koormate vedamisel.

Upacki abil saate mõlemast maailmast parima - kvaliteetse pakendi, mis on ka keskkonnasõbralik. Meie pühendumus FSC-sertifitseeritud, toidukvaliteetsete ja ringlussevõetavate materjalide kasutamisele tagab, et iga kott, mida toodame, aitab kaasa rohelisemale planeedile. Sirvige meie keskkonnasõbralike paberpakendilahenduste valikut ja avastage oma ettevõtte jaoks ideaalne sobivus. Koos laske' luua jätkusuutlik tulevik!


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Guangdong Union Eco-Packaging Scien-Tech Co., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top