Tá r-toitíní seolta ag dhá cheann de na hospidéil is mó sa RA agus tá ceantair tobac r-toitíní curtha ar bun acu.

Väljalaske kuupäev:2020-09-28

Kaks suurimat meditsiiniasutust Birminghamis, Põhja-Inglismaal, on hakanud müüma e-sigarette, kirjeldades neid kui " vajadus rahvatervise järele " mille tõttu " Suitsetamine kuni surmani " BBC raporteeris.

Kaks haiglat, Sandwell General Hospital in West Bromwich ja Birmingham City Hospital, on avanud Ecigwizard’i juhitavad e-sigaretipoed, mis müüvad Jubbly Bubbley ja Wizard'.s Leaf.  

E-sigarettide kasutamise edendamiseks on need kaks haiglat loonud ka e-sigareti suitsetamise alad, rõhutades asjaolu, et traditsiooniliste sigarettide suitsetamine suitsutusaladel on karistatav trahviga_.

Kahel suurimal haiglal piirkonnas on spetsiaalsed suitsetamispiirkonnad e-sigarettide jaoks, kuid neile määratakse trahvid traditsiooniliste sigarettide suitsetamise eest suitsualadel.

Dr. David Carruthers, usaldusühingu meditsiinidirektor, ütles: #39. Usaldusnõukogu ja meie kliinilised juhid on nõus, et traditsiooniliste sigarettide suitsetamine on surma põhjus. Selle lihtsa fakti valguses ei toeta me enam suitsetamist oma veebisaidil, isegi varjupaikades või autodes. Iga alternatiiv on olemas ja me palume külalistel ja patsientidel teha meiega koostööd nende muudatuste rakendamiseks. Suitsetamisest loobumine võib säästa raha ja parandada tervist. Meie veebisaidil on e-sigaretid rahvatervise vajadus. "

Rahvatervise-Inglismaa poolt eelmisel aastal avaldatud eraldi aruandes e-sigarettide kohta jõuti järeldusele, et e-sigaretid " ainult väike osa suitsetamise ohtude kohta " ja ütles, et täielik üleminek e-sigaretid tooks " oluline tervisealane kasu " Jah.  

Valitsus on kavandanud Ühendkuningriigi traditsioonilise sigarettide suitsetamise kõrvaldamise 2030-ks ajaks. Võib öelda, et e-sigarettide tööstus Ühendkuningriigis on jõudnud kiirele teele.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Töö nimetus: International sales manager

Osakond: International sales

Ettevõtte telefon: +86 14771388128

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 14771388128

Veebisait: nuowate.estb2b.com

Aadress: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top