Super Nicotinamide ar CPHI

Väljalaske kuupäev:2024-06-27

19.–21. juunil toimub 22. maailma farmaatsiatoorainete näitus (CPHI Hiina 2024) toimus Shanghai uues rahvusvahelises messikeskuses ja läbirääkimistel osales üle 100 000 professionaalse külastaja ülemaailmsest toidu- ja joogist, toitumis- ja tervisetoodetest, tervisetoodetest ja muudest seotud tööstusharudest, nagu ostjad, tootjad, kanalid jne. Ruibon Biological uue põlvkonna kosmeetikakvaliteediga"superniatsinamiid"99,9% ülikõrge puhtusastmega NMN kaks peamist uut toodet: 3-metüülpüridiin, 3-tsüanopüridiin, niatsinamiid kolm"vana"Eelistatud tooted ja 27 uut toodet niatsinamiidi tööstusahela toodete uurimis- ja arendustegevuses suur debüüt, meelitades paljude tööstusharu sisejäänute tähelepanu ja kiitust.


Näituse ajal oli Ruibangi Bioloogilise büroo rahvarohke ja elav. Toidu tervishoiu, iluhoolduse ja loomatoidu valdkonna ettevõtete esindajad üle kogu maailma on peatunud, et saada rohkem teada kahe uue kosmeetikatoote tehniliste omaduste ja rakenduseeliste kohta"Super nikotiinamiid"ja 99,9% ülikõrge puhtusastmega NMN. Ja kahel tootel on mitmeid eeliseid, nagu kõrge puhtusastmega, kõrge ohutus, kõrge tootmisvõimsus, kogu tööstusharu ahela stabiilne tarne ja võivad rahuldada tervise- ja iluvajadusi erinevates stsenaariumides on kiidetud.


Samal ajal viisid müügipersonal läbi ka terve valiku toodete tutvustamist vajavatele klientidele ning pakkusid uuenduslikult välja terviklikke lahendusi, nagu näiteks"eksklusiivne kohandatud kosmeetikaklass ' 0 niatsiin super niatsinamiid'"klientidele' erivajadused. Need isikupärastatud kohandatud teenused on klientide poolt kõrgelt tunnustatud, luues kindla aluse kahe poole vahelisele koostööle.


See näitus ei ole mitte ainult Ruibang Biology jaoks oluline võimalus näidata oma tugevust globaalselt, vaid ka oluline meede hea brändikuvandi loomiseks tööstuses ja tugeva arenguhoogu vabastamiseks. Ruibang Bio jätkab tulevikus ettevõtte missiooni"ilu ja tervise loomine biotehnoloogia abil"ning jätkata kõrge tehnilise sisuga, suurepärase kvaliteediga ja kõrge turutunnistusega kvaliteetsete toodete kasutuselevõtmist, aidates rohkem kaasa sünteetilise bioloogia tööstuse arengule ning pakkudes stabiilset tagatist ülemaailmsele elule ja tervisele.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top