Eraettevõtted teevad oma osa võitluseks COVID-19 vastu

Väljalaske kuupäev:2021-03-04

5f446013a3100322fb30e6d1.png

Fujiani provintsis Xiameni eraettevõtted edendavad töö ja tootmise kooskõlastatud taasalustamist tööstusahelatest ülesvoolu ja allavoolu, et saavutada võimsus COVID-19 epideemia kaudu.

Üks näide on Xiameni peakorter Yealink, globaalne kaubamärk, mis on spetsialiseerunud videokonverentside, kõneside ja koostöö lahendusi.Linn on aidanud Yealink&\35;39; asutajatel tööd ja tootmist jätkata.

Nõudlus kauge kontori turul on puhkemise ajal plahvatanud, mis mitte ainult ei suurenda oluliselt Yealink' klientide arvu, vaid soodustab ka toodete müüki.Viimase kvartali jooksul kasvasid Yealink&\35;39 tellimused pidevalt.Oma tootmisvõimsust taastades aitas Yealink oma toetavatel äriühingutel tööd ja tootmist jätkata.

Chen Guilong, asutaja Hualian Electronics, mis on üks Yealinki tütarettevõtetest, on öelnud: " Tänu Yealinki korraldusele oli meie tootmisvõimsus esimesel kvartalil üsna stabiilne. "

Chen ütles, et töö taasalustamise esialgses etapis mõjutati nende läbilaskevõime taastamist ebapiisavate tegevusnäitajate tõttu.Yealink teatas tööjõupuuduse probleemist kohalikule omavalitsusele õigeaegselt ja ametnikud aitasid seda koordineerida ja lahendada.

Chen ütles, et mõne toote kohaletoimetamise kuupäeva mõjutas haiguspuhang ja Yealink aitas samuti suhelda ja kooskõlastada.

Lisaks valukojad, tarnijate plasttoodete ja hallitus on saanud kasu ka protsessi.

" Mõned 60%meie tootmisvõimsusest pärineb Yealinkist, " Lin Yirong ütles, Zhangzhou Lianshenghong Plastic Technology juhataja.

Esimeses kvartalis aitasid äriühingul tööd ja tootmist s äilitada Yealink&\35;39.Nende tellimused siseturul on märkimisväärselt suurenenud. " Järgmiseks suurendame jätkuvalt investeeringuid omamaisele turule, mis põhineb nende arusaamal ülemeremaade turusuundumustest, ning " Lin ütles.

Piisavate toorainete tagamine tootmisahela järgmise etapi ettevõtetele on järjekordne tõhus meetod majanduse elavdamiseks pandeemia ennetamise ja kontrolli perioodil.

Kuna viirus levib üle mere, kasvab nõudlus maskide järele.Kuid sulatusahju riide puudus, mis on maskide tootmise peamine tooraine, on piiranud maskide tootmist.

Turunõudluse rahuldamiseks muutsid Xiamen Yanjiang New Materials veebruaris kolm sulas puhutud riide tootmisliini.

Märtsis lisati kolm uut tootmisliini ning igapäevast tootmisvõimsust suurendati alates kuuest meetermõõdustiku tonnist kuni 12-tonnini.Kokku rohkem kui 200 tonni sulas puhutud riide tarniti rohkem kui 50 allavoolu mask tootjad, sealhulgas enamik mask tootjad Xiamen.

Kuna epideemia levib üle mere, suureneb nõudlus meditsiinimaskide järele jätkuvalt.Yanjiang New Materials teatas hiljuti, et ta toodab ja müüb meditsiinilist sulas puhutud lausriide.Ettevõte on lõpetanud kolmanda isiku katsed ja ettevõttesisese kaubandusliku tootmise katsed.Seni on ta saanud korraldusi umbes 55-e maski tootjatelt.

Xiamen&\#39;s Group, arhitektuuriteaduse ja teaduslike ja tehnoloogiliste saavutuste ümberkujundamise ettevõte, on taastanud umbes 90%oma võimsusest eelmisel aastal samal ajavahemikul tänu infrastruktuuri sektori taastumisele.Kontserni tootmismahu suurenemisega jätkasid ka selle ülesvoolu asuvad vee vähendav aine, mis oli polüeeterettevõtted Jiahua Group ja Fujian Zhongshan Chemical.

Ettevõte ütles, et ta on andnud epideemia piirkonnas isoleeritud haiglate ehitamiseks tasuta betooni kiirendeid, varase tugevusega aineid ja tehnilisi teenuseid.

 


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Töö nimetus: Sales Manager

Osakond: Sales Department

Ettevõtte telefon: +86 13430862828

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13430862828

Veebisait: billow.estb2b.com

Aadress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top