Ametlik: jätkuvalt avatud välisinvestoritele

Väljalaske kuupäev:2021-03-10

6046e64ba31024adbdb9b716.jpeg

Hiina meelitab sel aastal jätkuvalt välisinvesteeringuid oma kõrgtehnoloogilistesse tootmis- ja kõrgtehnoloogilistesse sektoritesse, pakkudes globaalsetele sidusrühmadele uusi ärivõimalusi osaleda oma järgmise etapi kõrgekvaliteedilises arenguparadigmas, nagu on kaardistanud riik_; nimetatud uus viieaastane arengukava, ametnikud ja analüütikud.

Riik soodustab välisinvesteeringute osalemist Hiina' kõrgtehnoloogilise tootmistööstuse, uue infrastruktuuri ehitamise ja innovatsioonipõhise arengu arendamisel vastavalt riigile\35;39; riigi parimale majandusreguleerijale.

Ning Jizhe, riikliku arengu- ja reformikomisjoni asejuhataja, ütles, et riik püüab edendada suurte välismaiste investeerimisprojektide rakendamist.Seni on Hiinas käivitatud neli suure välisfinantseeringuga investeerimisprojektide rühma, mis on kokku investeerinud üle $110 miljardi.

" Sel aastal käivitatakse viies peamiste välisfinantseeritud projektide rühm (Hiinas), mida toetab toetav poliitika seoses tööstusplaneerimise, maakasutuse, keskkonnamõju hindamise ja energiakasutusega, " Ning ütles, et Riiginõukogu Infobüroo uudiste konverentsil esmaspäeval.

Kuna ülemaailmsed piiriülesed otseinvesteeringud on järsult vähenenud, on Hiina riigi statistikaameti andmetel näinud märkimisväärset kasvu väliskapitali tegelikus kasutuses, kusjuures välismaised otseinvesteeringud välisinvesteeringutesse 2020% 4.5%-aastaselt $144.4 miljardini on välismaised otseinvesteeringud.

Selle aasta jaanuaris andis Hiina hea alguse väliskapitali kasutamisele, mis tõusis 6.2 protsendina aastast aastasse ja kokku $13.5 miljardit dollarit selle kuu eest.

" Välismaistest vahenditest rahastatavad ettevõtted on säilitanud Hiinas stabiilse tegevuse ja tootmise.Havin&\#103; epideemia mõjuga hästi toime tulnud, liigub mitu suurt välisfinantseeritud projekti pidevalt edasi, " Ning lisas.

Lõuna-Hiinas asuva Ameerika Kaubanduskoja valge raamat ütles, et Ameerika Ühendriikides asuvate liikmesühingute 94 protsent ütles, et nad olid optimistlikud 2021&\ 35; s. äri väljavaated Hiinas.Lisaks jäi Hiina rohkem kui poole uuritud äriühingute peamiseks investeeringusihtkohaks.

Eksperdid ütlesid, et Hiina&\ 35; 39; jätkuvad jõupingutused välisinvesteeringute suurendamiseks on kooskõlas 14nda viieaastase kava (2021-25) kavandiga majandus- ja sotsiaalarengu ning pikaajaliste eesmärkide kohta aasta 2035 kaudu,mis ütleb, et Hiina on tõotanud avada oma majandust vankumatult laiemalt ja laiendada institutsioonilist avamist järgmise viie aasta jooksul.

Mainides konkreetseid avamise meetmeid, mida kirjeldas 2021 valitsuse tööaruanne, Cheng Shi, ICBC Internationali peamine majandusteadlane, ütles valitsus püüab laiendada avamist suuremas mastaabis ja sügavamal tasandil.

" Hiina soovib teha igakülgset koostööd ja teha pikaajalisi vahetusi, " Cheng ütles. " HiinaSee on pühendunud selle kogukonna ülesehitamisele, millel on inimkonna ühine tulevik ja mis laieneb kõrgemale tasandile. "


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top