Kõik, mida peate teadma PCB viimistluse kohta

Väljalaske kuupäev:2022-08-19

Trükkplaadi viimistlused on PCB-le rakendatav lõplik kaitsekiht, mis kaitseb neid keskkonnategurite või väliste kahjustuste eest. Mitte kaua aega tagasi piirdus see protsess kahte tüüpi viimistlusega: nikkel ja kuld ning kuuma õhu jootmise tasandamine (HASL). Tänapäeval on saadaval kümneid PCB viimistlusvõimalusi, millest igaüks omab oma eeliseid erinevate rakenduste jaoks.

Nii paljude võimalustega, milliseid trükkplaatide viimistlusi peaksite oma PCB tootmisel kasutama? Allpool kirjeldame mõningaid kaalutlusi.

Millist PCB viimistlust ma peaksin kasutama? Plii või plii-Vaba?

On olnud mõningaid arutelusid selle üle, kas pliid sisaldavad trükkplaadid kahjustavad keskkonda. Loogika oli, et kui trükkplaati sisaldav toode kõrvaldatakse, imbub plii prügilatesse keskkonda ja tekitab kahjulikku mõju, mis hajub läbi reovee.

Kuigi mõned majanduspartnerluslepingu uuringud on näidanud, et seda ei juhtu, kehtivad nüüd eeskirjad ja eeskirjad, mis piiravad pliid sisaldavate elektroonikajäätmete importi ja eksporti. Kui kavatsete müüa elektroonikatooteid, tuleb kaaluda ELi piirangut ohtlike ainete kasutamisele. Nende nõuete kohaselt peab pliid sisaldavate ainete kontsentratsioon olema alla 1000 miljoni osa, et säilitada nende eeskirjade järgimine.

Kuuma õhu joodise tasandamine, mis on üks kahest peamisest viisist, kuidas trükkplaadid esialgu valmis valmis valmis, sisaldab pliid ja nendega lõpetatud tooteid ei saa Euroopasse müüa. Õnneks neile, kes soovivad jätkata seda tüüpi viimistluse kasutamist, juhtlõng-Tasuta HASL on nüüd saadaval.

Kõlblikkusaeg

Kvaliteet on trükkplaatide maailmas üsna palju levinud sõna. Aga usaldusväärsus? Sõltuvalt trükkplaadi rakendamisest soovite tõenäoliselt, et toode töötaks hästi mitte ainult siis, kui seda kasutatakse, vaid pikka aega. Sel põhjusel soovite tõenäoliselt PCB viimistlust, millel on hea riiul-elu, isegi kui seda ei kasutata kauem kui kuus kuud.

Enamik viimistlusi võimaldab seda, peamiseks erandiks on orgaaniline joodetavuse säilitusaine (OSP). Kuigi seda tüüpi viimistlus on öko-sõbralik, madal-Hind ja lihtne toota ja ümber töötada, sellel pole praktiliselt riiulit-elu ja võib kergesti kahjustada.

Kulud

Trükkplaatide maailmas saad selle, mille eest maksad. Üldiselt kallimad PCB viimistlused Näiteks elektrolüütilise traadiga seotud kuld, elektrolüütiline kõvakult ja elektrolüütiline nikkel elektrolüütilise pallaadiumi kasutuskuld (ENEPIG) pakuvad eeliseid nagug suurem traadi siduvus, tihedam samm ja kontakti kasutamine. Kuid nagu võiks oodata kõigelt kullast valmistatud, on sellised viimistlused märkimisväärselt kallimad.

Enne valimist kaaluge ravimi lõppkasutamistt ning kallimat viimistlust. Kui müüte odavat tarbeelektroonikat, soovite valida odavamad valikud. Võrreldes võivad sellised rakendused nagu lennundus- ja sõjalised rakendused nõuda neid alternatiivseid viimistlusi.

Tundlikkuse käsitlemine

Sõltuvalt kasutatava PCB viimistluse tüübist võib lõpptoode olla rohkem või vähem vastupidav. Materjalid, mida kasutate valmistamisel Mõjutab seda sama palju kui viimistlust. Hõbe, plekk ja OSP viimistlused on reeglina rohkem murduvad, kui neid ei hoita korralikult.

Seetõttu on oluline kaaluda toote lõplikku kasutamist, mida kavatsete kasutada. Kui toote lõppkasutus võib nõuda trükkplaadi eemaldamist tootest, võite investeerida tugevamatesse trükkplaatidesse.

PCB viimistluse omadused tuleks lõpuks DIKTEERIDA-KASUTAJA

Turul on kümneid võimalusi erinevate PCB viimistluste jaoks. Milline on parim sobivus teie trükkplaadile?

Nagu eespool kirjeldatud, peaks see peaaegu eranditult tulenema toote lõppkasutusest. Odavad tarbekaubad võivad endale lubada odavamate ja vähem vastupidavate viimistluste kasutamist ning kui need on mõeldud minema viskamiseks, ei tohiks need tõenäoliselt pliid sisaldada. Kosmosesüstiku PCB plaadid peaksid võrdluseks kasutama kõige arenenumaid ja kohaldatavaid viimistlusi, et tagada reisijate kaitse nende äärmusliku keskkonna eest.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top