CENDRIFUGAL METALOTHERMIC SHS de Cast Co-CR-Fe-Ni-MN- (х) Cóimhiotail (3)

Väljalaske kuupäev:2021-06-28

88.png


Valendi „CoCrFeNiMn” metallotseemilised SHS-id kunstliku gravitatsiooni tingimustes on üksikasjalikult kirjeldatud [32].

 

SHS-toodetud valusulamitele oli iseloomulik X-kiirte difraktsiooni (XRD) analüüs, skaneeriv elektronmikroskoopia (SEM) ja energia dispersiivne mikroanalüüs (EDS).Et paljastada nanostruktuursed komponendid, Al-sulamite sisaldust on söövitatud 5%-s lämmastikhappe lahuses, millele järgneb lahuse neutraliseerimine.

 

NiCrCoFeMn–(X) sulamite SHS-reaktsiooni võib kajastada järgmine süsteem:

 99.png

vadereAA on legeeriva lisaaine (Al ja Ti–Si– B(C)), mille kontsentratsioon erines vahemiku 0.2_.0 muti fraktsioonist Al ja 1_.wt% Ti–Si B(C).Peamiseid komponente kasutati võrdsetes aatomi fraktsioonides.

 

[30_;33] autorid on eelnevalt märkinud, et gravitatsioonijõu tegevus soodustab põlemissaaduse eraldamist kaheks kihiks (sihttoote valuplokk ja räbu Al2O3) ja kõikide komponentide konverteerivat segunemist, mis on eriti oluline, kui sulamis sisalduvate komponentide arv ja kontsentratsioon suurenevad.Seetõttu viidi HEA sünteesi läbi tsentrifugaalses SHS masinas [30].

 

Casti NiCrCoFeMn–Al HEAS TULEMUSED JA HACCUSSION Synthesis

 

Alumiiniumi lisamine üle stöhhiomeetria eksotermilisele rohelisele segule muudab selle kontsentratsiooni hõlpsaks kontrollida toodetud sulami koostises; c)Seega rakendati seda meetodit, mille kohaselt algsed HEA-d jaotati.Kuna Al on madala spetsiifilise tihedusega, aitab kontsentratsiooni suurenemine kaasa sulami spetsiifilise tiheduse vähenemisele, samuti on arvesse võetud alumiiniumoksiidide suurt reaktsioonivõimet ja moodustumist, mis aitab kaasa tugevnemisele.Sünteetiliste keemiliste ainete koostised on esitatud tabelis 1. Selleks, et määrata kindlaks sulamite valmistamise optimaalsed tingimused, tegime katseid 1 ja 70 g vahelise (tsentrifugaalkiirenduse) varieeruvusega.Meie eksperimendid näitasid, et kasvava a, põletamise kiirus (Ub) suureneb 2 kuni 6.1 cm/s NiCrCoFeMnAl0.2 koostise ja 2–4.6 cm kohta/s seoses NiCrCoFeMnAl1.0 kompositsiooniga.

 

Pange tähele, et UB suurenemine on suurim kümne ja 50 g vahel.See on tingitud sunnitud filtreerimine kõrge-temperatuurisulatus, mis moodustub põlemise esiosa taga roheliseks seguks [30].Veel üks punkt rõhutada on see, et kui g kasvab paralleelselt suurendada Ub, materjali kaotus oluliselt väheneb ja saagis sihtmaterjali arvesse valuplokk läheneb arvutatud väärtus.

 

Valuplokid on valmis/gil≤ 50 olid poorsed (gaasikihid).Kell a/gil≥ 50, proovid muutusid pooriks.-vaba ja nende mass oli peaaegu nominaalne (nominaalne mass)~98 wt%.Sel juhul ei ületanud põlemise ajal pritsiv materjal 1.5 wt%-i.Sünteetilised tooted on saadud kahena-kihtproovid: sihtsulam ja Al2O3 (räbu).Optimaalsetes tingimustes moodustunud valuplokkidel ei olnud jääkpoorsust ja need olid monoliitsed.

 

Selle tulemusena on Euroopa Liidu>50 g valiti optimaalseks.EDS analüüs ei näidanud muutusi komponentide kontsentratsioonis kogu puistlasti ulatuses.Nende väärtuste tähtsusetud kõrvalekalded on mõõdetud veavahemiku piires.Oluline on märkida, et komponentide sisaldus on veidi madalam kui nominaalväärtus (väiksem kui 2%), välja arvatud Mn (6%).Erinevus kõrvaldati, kui mangaanoksiid (MnO2) lisati rohelisse koostisse rohkem kui stöhhiomeetria.

 

koostises optimeeritud proovide analüüs näitas, et sulamis sisalduva Al-kontsentratsiooni suurenemine toob kaasa sünteetiliste sulamite tiheduse märgatava vähenemise (joonis 1a);Sellisel juhul suureneb nende kõvadus oluliselt (rohkem kui kaks korda) (joonis 1b).Märgitud kasvu täheldatakse vahemikus X=0.2_.6.

 

Viimast on võimalik seletada ?tahke a tekkega; intermetalliliste faaside inkorporeerimisega, mis põhinevad alumiiniumoksiididel.XRD analüüs valatud HEAS valmistatud a=55± 5 g näitas, et faasi koostis sõltus Al- kontsentratsioonist (Joonis 2).Kell X=0.2, üks-Fcc struktuuriga faasitoode on moodustatud.X'i jaoks=0.6.–1.0. Põlemissaadused on ilmselt valmistatudα-Fe (bcc) faas, aγ-Fe (fcc) faas ja intermetallilineβ-NiAl faas.

1010.png

1111.png

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top