Cad iadna buntáistí a bhaineann le páipéar kraft diana agus frithsheasmhach in uisce ar go leor bealaí

Väljalaske kuupäev:2021-06-28

Kraft paber on raske, vesi-vastupidav pakkepaber, millel on pruun-kollane värv ja lai valik kasutusvõimalusi.Seda kasutatakse tihti paberkottide, ümbrike, õpikute, plaadiümbriste, failide ja liivapaberi valmistamiseks.Peamised kvaliteedinõuded on paindlikkus ja tugevus, kõrge lõhkemiskindlus ning võime taluda suuremat pinget ja survet murdumata.Kraft paber on kõrge tõmbetugevus, nagu ühe läike, topelt läige, triibud, ja ei terad.Peamiselt kasutatav paber, ümbrikud, paberkotid jne ning trükikoja silindri vooderdised jne.


eelis:

1. Paber on lame ja puhas.Ei voldid, kortsud, augud, liiv jne, nii et ei mõjuta kvaliteedi platoon.

2. Kuum pressimine on hea elastsus ja kõrge lamedus, mis võib oluliselt parandada pressimise kvaliteeti ja suurendada valmistoodete määra.

3. Soojusülekande jõudlus on stabiilne, ühtlane ja ei mingit kõikumist, ja soojusülekande määr on mõõdukas.

4. Kerimispaberi ots on lame, mitte rohkem kui kaks liigest rulli kohta.


Kraft paberit kasutatakse erinevates tööstusharudes, nagu kemikaalid ja masinad, eriti toiduainete pakendamise tööstuses.

Kraft paber kasutamine: Kraft paber on laialdaselt kasutatud erinevaid pakendid tarvikud, nagu paberkotid, käekott jõupaber, värvikastid, kingitus kasti jõupaber, trükkimine jõupaber, sülearvuti jõupaber, töökojas jõupaber, ja spetsiaalne jõupaber ümbrike jaoks.

Külmutatud toidu pakendamise puhul kasutatakse suures koguses-võtmeküsimuseks on ka materjalide tugevus pakenditena.See materjal peab vastu pidama termilisele paisumisele ja kokkutõmbumisele madalate ajavahemike jooksul.-temperatuuri külmutamine ja kõrge-temperatuurisulamine ja deformatsiooni, moondumise, kortsumise ja liigse niiskuse neeldumise vältimine.See on toidu seisund.Nendest aspektidest, originaal värv jõupaber on isegi sobivam kui SBS paber.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top