Parimad Insoolid, mis hoiavad sind jalul

Väljalaske kuupäev:2020-08-12


画板 6_副本.jpg

Need sisetallad libisevad oma kingad kergesti ja parandada toetust iga paari pakkumisi.See teeb lihtne (ja suhteliselt odav) anda oma kingad parem toetus, pehmendamine ja isegi haare.Need?on kiire viis, kuidas muuta oma vanad lemmikud taas täiesti uuteks, ja hea viis viivitada hv35; 103-ga; taastada võrdluspaari.

无题目录 00856.jpg

Arch Support Shoe Insoolid

画板 1_副本.jpg

Fikseeritud EVA jalavoodi paneb peaaegu sõna otseses mõttes vedru oma samm, sest see annab hea energia tagasi, kui oma jala löögi maa ajal sportlik tegevus.Lisaks on kogu sisetallas kaar ja konts toed, et hoida oma jalgu liiga väsinud kogu päeva.


Plantari fašiiit Insoolid

Neile, kes on see plantar fasciitis, jalgsi võib olla valus kogemus.Jalutuskangelase selline toetav sisetallas aitab jala aktiivselt ümber paigutada, et need valud maha lõigata, sest selle kaare tugi aitab parandada jala ja jala joondumist.Plus s, see S on palju fantastiline pehmendus, et aega kulutada oma jalad mugavam.

无题目录 00822.jpg

Ortootilised insertid

Suure kaartoega, et tasakaalustada jala struktuur ja kaheastmeline EVA vaht, nad on sügav, kevadel tunne iga samm.Lisaks aitab libisemiskindla disainiga mitte ainult asend, vaid aitab ka vältida jalgade villimist või libisemist jalavoodisse.

画板 8_副本.jpg

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan qiyuan sports technology co.,ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top