Miks punane hele teraapiaseadmed, mis on spetsiaalselt 64257;;, kasutatakse otseselt 630nm, 660nm ja 850nm lainepikkusi?

Väljalaske kuupäev:2020-09-07

Mitmesugused teadusprojektid on edendanud teatavate haiguste ravi erinevatel lainepikkustel.Üldiselt arvatakse, et lainepikkused vahel 625 nm ja 900 nm on kõige efektiivsemad tervendavad haavad ja muud nahatingimused.Alumisel otsas paistab olevat eelistatud 630nm ja 660nm.Pikemas lainepikkuses on kõige kasulikum 850nm ja 880nm.

Chicago Ülikooli uurimus leidis, et inimese rakukoe keskmine lainepikkus on 600nm ja 720nm vahel, mille keskpunkt on 660nm.660nm on parem kui ükski teine sagedus, sest see on lähemal resonants sagedus raku kude, mis teeb see absorbeerida paremini hemoglobiini.See on punane valk, mis kannab hapnikku meie veres.Mitokondrid suudavad kergesti absorbeerida punast valgust, mille lainepikkused on 630nm ja 660nm, mis kattub ligikaudu tsütokroom c oksüdaasi imendumise piigiga (fototeraapia eesmärk).

Mitokondria metaboolset funktsiooni piirab tavaliselt bioloogiliselt aktiivne molekul, mida nimetatakse lämmastikoksiidiks, mis seondub tsütokroom c oksüdaasi ja hoiab ära hapniku kasutamise.Punane valgus lõhub molekuli nii, et tsütokroomne oksüdaas taastab oma energiat genereeriva metaboolse funktsiooni.   Kasutage pulseerivat või pidevat valgust, et ravida ja leevendada valu sügavamalt.

On leitud, et kui LED-tuled pulseerivad, siis keha koed paranevad kiiremini.Kui see pidevalt lõhkeb, rahustab see rakke ja vähendab valu.Kui rakul kiiritatakse ühesageduslik impulsslaagedus, stimuleerib see rakku tootma rohkem valke kui tavaliselt, nii et rakk paraneb kiiremini.Isegi kui LED valgusallikas on eemaldatud, jätkavad rakud paranemist.Vastupidiselt pulseerivale valgusele, mis on kõige sobivam paranemiseks, saab pidev, stabiilne tala kõrvaldada/vähendada valu, vähendada põletikku ja lõdvestada lihaskude.

Mida on uurimistöö teinud?

Meditsiinilise uuringu eesmärk konkreetse ravi, mis on näidanud kasu läbi kogemusi või isegi anekdoote on mõista, kuidas ja miks ta esitab märkusi.Kõigist minu poolt läbi vaadatud uuringutest põhinevad vähem vastuolulised uuringud inimeste vaatlustel.

Need viitavad punase valguse mõjule liigesevalu, nagu tendenopaatia, osteoartriit, randmekanali sündroom ja luu- ja lihaskonna haigused.Isegi nendel juhtudel näitavad tulemused, et ravi on potentsiaalselt mõõdukalt kasulik mõju.Alandlikkus tähendab, et meta-analüüs mõju punane valgus osteoartriit näitab, et see võib aidata lühiajaline leevendus liigesevalu ja hommikune jäikus, kuid ei ole kasu.

See näitab ka mõningaid paljutõotavaid adjuvantseid raviefekte, mida saab kasutada maxillofacial postoperatiivne paranemine.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Töö nimetus: email:marketing(at) reddotled.

Osakond: sales

Ettevõtte telefon: +86 0755-27802682

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: 18902854815

Veebisait: reddoled.estb2b.com

Aadress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top