Kummi tootmise protsess

Väljalaske kuupäev:2021-03-05

Esiteks.Kummi sisekeermestamine:

        Lateks on salvestatud piimajuha koore fleoomis ja koor on lahti lõigatud. See on väga hea.Piimaga sarnanev lateks voolab pidevalt välja piimatoru enda ja selle ümber olevate õhukeste rakkude turgori rõhu kaudu.Kumm on tavaliselt kell neli hommikul.Sel ajal, temperatuur on suhteliselt madal, vesi kummipuu on täis, ja türgor mõju rakud on suurim päev, ja kummist väljalase on suhteliselt sile, nii et väljund kummist koputamine varahommikul on kõrge.


Kaks.liimide kogumine:

        Erinevad aastaajad, erinevad sordid, liimpuhastusaja pikkus on väga erinev, kui enamik kummipuid on murdunud dro&\35;112;s, liimi saab koguda ja liimi kogumine tuleb lõpule viia enne päikesetõusu.Liim jäi puu peale seda, kui ta oli kogunud värsket lateksi kaussi ja ülejäänud geeli liimitopsi.Üldiselt saab sellest teha nr. 10, nr. 20 standardne kautšuk, õhuke pruun crepe kile, segatud crepe kile ja õliga pikendatud kummi.


Kolmas.Latexi puhastamine:

        Latexi puhastamine on lisandite eemaldamine lateksis filtrimise, tsentrifugaaleraldamise ja loodusliku settimise kaudu.Kummis leiduvad lisandid vähendavad kummist toodete toimet.Nagu ei ole vastupidav rebenemisele, mitte-abrasatsioon, kõrge soojuse tootmine, rehvide kihistamine jne. Standardkummi puhul on lisandite sisaldus peamine näitaja.Seetõttu on lateksi puhastamine oluline meede, et tagada kummi kvaliteedi parandamine.


4Latexi koagulatsioon:

          Puhastatud lateks viiakse koagulatsioonipaaki ja see koaguleeritakse happega.Seda hapetega lisatud koagulatsiooni protsessi kasutatakse praegu laialdaselt ja see on üks olulisi sidemeid, mis mõjutab loodusliku kummi kvaliteeti.Vere hüübimise meetod, koagulatsiooni kontsentratsioon ja lateksi hüübimise aeg mõjutavad kummi plastilist retentsiooni kiirust.Kummist plastilisus on kummitoodete tootmise protsessi jaoks väga oluline.


5.Peegeldamine ja kriipimine:

      koaguleeritud lateks on mehaaniliselt valtsitud ja dehüdreeritud, et muutuda peenemaks, ühtlaseks jämedaks koagulumiks.See suurendab pindala??film ja lühendab kuivatamise aega.Samal ajal suurendatakse kummimaterjali tugevust ning esialgse kuju saamise eesmärk on kasulik selleks, et tagada kummimaterjali edasise töötlemise kvaliteet ja parandada tootmise tõhusust.


Kuues.Granuleerimine:

      Kummimaterjali granuleeritakse haamri abil ning selle tulemusel saadud osakestel on korrapäratud kuju, poorid ja pinnad, mis parandab kummimaterjali kuivatamist ja pakendamist hilisemas protsessis.Granuleerimise kaudu on kummiühendi füüsikalised omadused ja tihedus oluliselt paranenud.Säästab transpordi, ladustamise ja pakendamisruumi ning parandab töödeldud kummi väärtust ja turu konkurentsivõimet.



7.Kuivatamine:

      Pane märg granuleeritud liim kuivavasse autosse kuivatamiseks.Töötlemise ajal granuleeritud kummi kuivatamise tase mõjutab standardse kummi lenduvat sisaldust.Kui kummi lenduv sisaldus on väiksem, mida raskem on ladustamise ajal hallitust kasvatada, seda tugevam on tootmise kohaldatavus, mida väiksem on toote töötlemisel põlemise oht, seda parem on plastiseeriv mõju ja seda lihtsam on toota kvaliteetseid kummitooteid.


Kaheksa.liimi kaalumine:

      Kui küpsetatud granuleeritud liimi temperatuur on ikka veel väga kõrge, on vaja oodata, kuni kuumus hajub kindlaksmääratud temperatuurini, kui liim lastakse välja, et seda õigeaegselt kaaluda ja pakendada.Sel viisil ei ole kummi lihtne imada niiskust ja taastada niiskust ning põhjustada hallituse kasvu, mis soodustab pikaajalist ladustamist ja parandab kummi toimimist.Praegu on kodumaise täislateksi netokaal 33.3kg või 40kg.


-9.Vajuta pakett:

      Suruda survestamiseks vajalik granuleeritud liimi mass pakkimismasinasse, kusjuures granuleeritud liim muutub lahtisest olekust kompaktseks kummiks, millel on teatud spetsifikatsioonid ja ruudukujuline kuju.Tugevat kummi saab paremini transportida, laduda ja ladustada.


Kümnes.Pakend:

      Plastkott on kahekordselt pakitud polüetüleenkilekotti ja polüpropüleenist kootud kotti, mis aitab hoida kummi puhtana ja kuivana, hoiab ära võõrlisandite saastumise transpordi ja ladustamise ajal ning takistab kummi üksteise külge kinnitumist ja tolmu saastamist virnastamise ajal.


11.Tule sisse raamatukokku:

        Plastkottide ladustamine peab olema kuhjatud kategooriatesse ja tasemetesse.Virnastamiskõrgus on 4-6 kiht ja virna pikkus ei ole piiratud.See peab olema hästi ventileeritud, kuiv, puhas ja mitte lekkima, et vältida hallitanud ja riknenud kummi.Ilutulestikud peaksid olema kummilaos rangelt keelatud ja tuleohtlikke materjale ei tohiks hoida läheduses.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top