Hongkong nõudis tungivalt pandeemia vastaste meetmete rakendamist.

Väljalaske kuupäev:2021-01-18

Hong Kongi meditsiinieksperdid nõudsid valitsuselt tungivalt sotsiaalsete distantseerimismeetmete karmistamist ja laiaulatusliku viiruse testimise käivitamist kogukonnas, et jälgida avastamata COVID-19 juhtumeid, sest esmaspäeval registreeris linn 73-sed uued infektsioonid, mis on viimase kolme kuu jooksul suurim arv päevas.

 

Alates esmaspäevast oli linn&\35;39;s kokku 5,701 ja 108-ga seotud surmad.Tervishoiuasutuste sõnul on rohkem kui 70-aastased inimesed eelnevalt COVID-19 suhtes positiivse tulemuse andnud.

 

Taaskäivituv pandeemia on peamiselt seotud 21-kategooria tantsuklubidega, mis on üle Hong Kongi laiali pillutatud.Tervisekaitse Keskuse sõnul on siiani 132 patsientide arv, sealhulgas 50 neist, mis on esmaspäeval kinnitatud, kinnitatud, seotud tantsiva klastriga, mis on suurim klaster pärast jaanuaris puhkenud pandeemiat.

 

Seistes silmitsi uute juhtumite sagenemisega, andis valitsus esimest korda välja kohustusliku testimise teate, mis nõudis, et kõik, kes olid külastanud mõnda 21-st tantsu kohta Nov 1 ja 21 vahel, läbiksid viiruse testi enne Nov 24.

 

Igaüks, kes ei täida kohustuslikku katsetamist käsitlevat teadet, saab fikseeritud karistuse HK$2,000 ($258).Reeturitele antakse testimise käsk ja need, kes ei täida oma kohustusi, vastutavad HK$25,000 trahvi ja vangistuse eest kuueks kuuks.

 

Hongkongi meditsiiniliidu nakkushaigustega tegeleva nõuandekomitee esimees dr Leung Chi-chiu ütles esmaspäeval, et administratsioon peab võtma viivitamata meetmeid linna ja#39 karmistamiseks, sotsiaalseks distantseerimiseks ja kohalike ülekannete minimeerimiseks.Leung tegi ettepaneku peatada ülikoolilinnaku klassid, jätkata kodust töötamist, jätkata lähemate meelelahutuskohtade ja spordirajatiste kasutamist, võtta meetmeid, mida peetakse tõhusaks viisiks viiruse ohjeldamiseks linna ja\35;39 tipus, pandeemia viimasel lainel juulis.

 

Valitsus peab võtma kasutusele ka massilise viiruse sõeluuringu, et tuvastada COVID-19 nakkusega patsiendid võimalikult varakult ning jälgida kohalikke ülekandemarsruute ja -allikaid, Leung ütles China Daily'le.

 

" Ainult selles kaheharulises lähenemises saab linn puhangu neljandat lainet tõhusalt ohjeldada. " Ta ütles.

 

Leung ütles, et lenduva pandeemia korral peab valitsus " õppida midagi " alates uue laine.Ta ütles, et ametiasutused peaksid põhjalikult läbi vaatama oma koronaaraviiruse ennetamise ja tõrje meetmed, eriti need, mis on mõeldud inimestele, kes saabuvad linna väljastpoolt Hongkongi, samuti karantiinist vabastatud rühmadele, et täita lüngad.

 

Leung nõudis valitsuselt ka tihedat koostööd mõnede kõrge riskiga tööstusharudega, pakkudes tööstusharu töötajatele tegevusjuhiseid, luues mehhanismi hingamiselundite sümptomitega patsientide õigeaegseks teatamiseks ja pakkudes korrapärast kohustuslikku viiruse testi kõrge riskiga rühmadele.

 

Hongkongi raadiotelevisiooni (Radio Television Hong Kong), Hongkongi Ülikooli epidemioloogia ja biostatistika osakonna juhataja Benjamin Cowlingi (General Television Hong Kong&\ 35; 39; rahvatervise kooli) intervjuus otsustati, et valitsus peaks sulgema baarid, karaoke toimumiskohad, võimlad ja muud vaba aja veetmise ruumid.

Ta ütles, et tööandjad peaksid kaaluma kodus töötamise poliitikat ja valitsus peab kaaluma restoranides rangemaid piiranguid.

 

Samal päeval tervitas linn oma esimest tagasipöördujate rühma Guangdongi provintsist ja Aomenist karantiinivaba programmi raames, mis algas esmaspäeval.

 

Need, kes on abikõlblikud, peaksid taotlema vabastust ja valima vastamise kuupäevad veebipõhise broneerimissüsteemi kaudu.Tagastatavatel isikutel peavad olema negatiivsed COVID-19 testi tulemused, mis on antud 24-tunnil enne linna sisenemist.

 

Valitsus väitis, et alates eelmisest reedest olid rohkem kui 11,470 inimesed taotlenud programmi Nov 23 ja 29 vahel.Umbes 2,140-sed elanikud naasid esmaspäeval Hong Kongi programmi raames.

 

HongKongis uute coronavirus-nakkuste puhangu tõttu lükkasid linn ja Singapur maailma&\35;39; esimese karantiinita reisimise mulli kaheks nädalaks edasi.Võttes arvesse edasilükkamist, lükati edasi nende kahe koha vahelised esialgselt Nov 22-le planeeritud sissepühitsetud lennud.Kava ametliku taaskehtestamise üksikasjad kuulutatakse välja järgmise kuu alguses.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top