Bainistíocht oibríochta laethúil an túir fuaraithe

Väljalaske kuupäev:2020-06-17

Selleks et tagada, et jahutustorn töötab parimas seisukorras, tuleb jahutustorni käitamise igapäevase juhtimise käigus ära teha.See hõlmab peamiselt järgmisi aspekte:

        Esiteks.Toodangu koormuse, meteoroloogiliste tingimuste ja seadmete oleku järgi koostab iga torni ökonoomne ja mõistlik töörežiim.

02.jpg

        Kaks.Korrapäraselt jälgida ja registreerida iga jahutustorni tööparameetrid, üldiselt iga 2h. Kirje sisuks on jahutustorni käitavate töötajate meteoroloogilised tingimused ja asjakohased märkused.

Kolmas.Talve meteoroloogiliste tingimuste, tootmiskoormuse ja seadmete seisundi kohaselt valmistatakse ette talvine tööplaan ja külmutust takistavad meetmed jahutustorni rühma jaoks.

        4Regulaarselt analüüsida jahutustorni termilise stabiilsuse muutusi ja põhjuseid ning analüüsida selle toimimise majanduslikku kasu jahutustorni töös.

15.jpg

        5.Korrapärane patrullimine, jahutustorni ja ringleva veesüsteemi defektide registreerimine ja sellest asjaomastele isikutele teatamine.

Kuues.Põhjendamatult reguleerida ja jaotada paralleelselt töötavate jahutustornide veetaset, et vähendada pärast jahutamist integreeritud vee temperatuuri.Veepaakide veetaset jahutustornis kohandatakse mõistlikkuse piires nii, et vee pihustamise tihedus oleks ühtlane ja mõistlik.Veejaotusmahuti veetase ei tohi üle voolata liiga kõrgele ning veetaseme erinevus tornis ei tohiks olla suurem kui 10%-st kuni 15%-ni ning sama tüüpi jahutustorni väljalaskeava vee temperatuuri erinevus ei tohiks olla suurem kui 1 C.

13.jpg

        7.Rakendada nõuetekohaselt põhjendatud ja põhjendatud puhumiskava; jälgida jahutusseadmeid ja35;39; räpast armastust ja vee kvaliteeti; kontrollida ja tagada õhkimissüsteemi tavapärane toimimine ning teha asjakohased andmed.

Kaheksa.Jälgida jahutamist ja vee kogumist ning lekkida armastust ringleva veekraavi ja muude seadmetega.Kui jahutuslaud on välja lülitatud, saab seda hinnata veetaseme muutumise põhjal; jahutamise ajal võib seda hinnata ka veevarustuse mahu ja veetaseme muutumise põhjal.Vajaduse korral tuleb inspekteerimine korraldada.

        -9.Tihtipeale tuleb jälgida iga jahutustorni sumpa ja ringleva veekraavi veetaset, nii et eri osade veetasemete erinevus ei oleks suurem kui 15%.Täiendava vee koguse kohandamine õigel ajal, et tagada

Hoidke ringlevat veepumpu tavapärasel viisil töös, et vältida basseinivett.Kui veetaseme erinevus ringleva veefiltri esiosa ja tagakülje vahel on rohkem kui 10cm, tähendab see, et filter on blokeeritud ja filter tuleb kohe puhastada.

19.jpg

Kümnes.Rakendada ja kohandada nõuetekohaselt talveplaani ja külmutamisvastaseid meetmeid, sealhulgas: talvel suletava jahutustorni mõistlik käitamine; spetsiaalsete külmutamisvastaste vee jaotusseadmete paigaldamine; regulaarselt soojenemine ja tuuleklaasi reguleerimine; kahjuliku jää puhastamine õigel ajal;Veoseadmed peavad olema vee tühjendamise või ringleva vee abil külmumise eest kaitstud.

        11.Pöörlevate seadmete, näiteks mehaaniliste ventilatsiooni- ja jahutusventilaatorite puhul tuleks töö ajal tugevdada seiret; mehaaniline hõõrdeheli, labakiik, mootori temperatuuri tõus, käigukast ja kandeaine õlitaseme muutused ning õlipumba töö.

12-st.Külmal hooajal on vaja ära hoida vee ülekoormamise kahtlusega seotud tellimuste esinemine käitamise ajal.Meteoroloogiliste tingimuste ja koormuse kohaselt on pärast arvutamist ja katseid, et määrata talvel tsirkuleeriva vee maht, võimalik kindlaks määrata tsirkuleerivate pumpade ja jahutustornide plokkpuude arv.

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top