Hiina\ HDPE pakkumine suureneb ja nõudlus väheneb plastmassist keeldumise tõttu

Väljalaske kuupäev:2020-10-26

Hiina' nõudlust piirab valitsus#39;plastiline keeld, mis sunnib töötlejaid vähendama tootmist ja kauplejaid suhtuma oote-ja-vaatluse hoiakusse turu suhtes.


Turuosalised ütlesid, et ühekordselt kasutatavate kilekottide kasutamise täielik keeld vähendab nõudlust PE järele vähemalt kahe-kolme miljoni tonni võrra, olenevalt eri provintside poliitika rakendamisest.


Valitsus liigub selle poole, et keelustada ühekordselt kasutatavate plastmasside kasutamine ja tootmine, selle asemel et nõuda lihtsalt tasu nende kasutamise piiramiseks.


Hiina piirab järk-järgult või keelab 2020-ndate lõpuks ühekordselt kasutatavate plasttoodete tootmise, müügi ja tarbimise peamistes pilootlinnades.


Biolagundatavate ja ringlussevõetavate materjalide kasutamise edendamisega eeldatakse, et seda rakendatakse kogu riigis 2022-ga.


Vastavalt riikliku arengu- ja reformikomisjoni ning ökoloogilise keskkonna ministeeriumi poolt 2025-le väljaantud dokumentidele kõrvaldab Hiina täielikult ühekordselt kasutatavad plastmassid ning peaks tõhusalt kontrollima plastreostust, vähendades oluliselt plastikjäätmete hulka võtmelinnade prügilates,luua usaldusväärne plastilise haldamise süsteem ja edendada alternatiivsete toodete arengut.


Need säästva arengu eesmärgid võivad mõjutada polüolefiinide nõudlust.PE saab tõenäoliselt suure hulga pakendite, eriti HDPE kilede tõttu tugeva löögi, mida kasutatakse peamiselt plastkottide valmistamiseks.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top