Ba chóir aird a thabhairt ar an teicneolaíocht tógála de bhalla laindéal cruach éadrom cruach

Väljalaske kuupäev:2022-01-22

Ehituskonstruktsioonis on kerge teraskill veekindel, kerge kaaluga, lihtne konstruktsioon ja mitte kerge kahjustada. Nüüd on sellest saanud inimeste esimene valik. Seda kasutatakse peamiselt majade ja tehaste ehitamise laena. Kerge terasest kiil ei ole ehitamise ajal lihtne lõpuleviimine ja mõnele probleemile tuleks pöörata tähelepanu.

   1. Praod plaadi pinnal ja seina deformatsioon. Tegelikult teavad kõik soojuspaisumise ja kokkutõmbumise põhimõtet, nagu põranda paigaldamisel, on väike lõhe. Kerge terasest keeli kasutamisel, kui vertikaalne keel on tihedalt ülemise ja alumise keeliga, ei ole reserveeritud vahesid ja seinad, mis on pikemad kui 2m, ei ole valmistatud deformatsiooniühenduste kontrollimiseks, mis põhjustab seina deformatsiooni. Seetõttu tuleks vaheseina ümber reserveerida 3mm ruum, mis vähendab temperatuuri ja niiskuse mõjust tingitud deformatsiooni ja pragusid.

   2. Kerge terasraam ei ole kindlalt ühendatud. Põhjuseks on, et mõned sõlmed ei vasta konstruktsiooni nõuetele ja kohalikke sõlme tuleb paigaldamise ajal käsitleda rangelt vastavalt skeemi sätetele.

   3. Seinakattepaneel on ebaühtlane. Võib juhtuda, et kiil on paigaldatud külgmiselt ja kipsplaadi paksus ei ole ühtlane.

   Nende vigade tähelepanu pööramine-kalduvad kohad vähendavad vigade esinemist ehituse ajal.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top