3 Riachtanais maidir le Próisis Meaisínithe CNC a roinnt

Väljalaske kuupäev:2023-02-27

CNC töötlemisprotsessides saab seda jagada mitmeks osaks, mida tuleks rangelt paindlikult kontrollida, lähtudes osade struktuurist ja toodetavusest, osade arvust CNC töötlemise sisust, CNC töötlemiskeskuse tööpinkide funktsioonidest, paigalduste arvust ja üksuse tootmise korraldusest. Samuti on soovitatav võtta protsessi kontsentratsiooni põhimõte või protsessi hajutamise põhimõte, mis peab põhinema tegelikul tingimusel, samas peab püüdma olla mõistlik. Jagatud protsessid peavad olema täiuslikus seisukorras, et neid saaks teostada järgmiste meetodite kohaselt:

Tööriista tsentraliseeritud sortimismeetod

CNC töötlemisprotsessis on palju tüüpi meetodeid osade töötlemiseks. Tööriista tsentraliseeritud sortimismeetod jagab protsessi vastavalt kasutatavale tööriistale, kasutades sama tööriista kõigi osade töötlemiseks, mida saab osal täita. Tööriista vahetamise aja, tühikäigu aja, tihendamise ja tarbetute positsioneerimisvigade vähendamiseks saab osi töödelda vastavalt tööriista meetodi kontsentratsioonile, st ühes kinnituses kasutage ühte tööriista kõigi osade võimalikult palju töötlemiseks ja seejärel vahetage teiste osade töötlemiseks teine nuga. See võib vähendada tööriistavahetuste arvu plasti töötlemise ajal, vähendada tühikäigu aega, vähendada tarbetuid positsioneerimisvigusid.


Osade töötlemine järjekorras

Iga osa struktuur ja kuju on erinevad ning iga pinna tehnilised nõuded on erinevad. Seetõttu on positsioneerimismeetodid töötlemise ajal erinevad, nii et protsessi saab jagada vastavalt erinevatele positsioneerimismeetoditele.

Igal osal on erinev struktuur ja kuju ning igal pinnal on erinev tehniline nõue. Nii et positsioneerimismeetodid töötlemisprotsessis on erinevad, nii et protsessi saab jagada erinevate positsioneerimismeetodite alusel.

Rohkem palju töötlemise sisuga osi töödeldakse vastavalt selle struktuuriomadustele, nagu sisemine kuju, kuju, pind või tasand, osad mitmeteks osadeks. Üldiselt töödeldakse esmalt tasand ja positsioneerimispind ning seejärel töödeldakse auk; Esmalt töödeldakse lihtsaid geomeetrilisi kujundeid, seejärel töödeldakse keerukaid geomeetrilisi kujundeid; Töödelge kõigepealt osi madalama täpsusega ja seejärel töödelge kõrgemate täpsusnõuetega osi.


Hoida karmimine ja viimistlus järjekorras

Vastavalt masinatäpsusele, jäikusele, deformatsioonile ja muudele osade teguritele saab protsessi jagada vastavalt jämeda ja peene eraldamise põhimõttele, st kõigepealt karm ja seejärel peen. Sel ajal võib töötlemiseks kasutada erinevaid tööpinki või erinevaid tööpinki; CNC töötlemisel kergesti deformeeritavate osade puhul tuleb neid parandada, sest nad võivad pärast töötlemata töötlemist deformeeruda. Seetõttu tuleb üldiselt kõik töötlemata ja valmis tööd eraldada.


Viies Metal on Hiina üks professionaalsemaid CNC-töötlemise tootjaid, kes on aastakümneid keskendunud CNC-töötlemisele, ja ettevõtte põhiline konkurentsivõime tuleneb ka meie professionaalsest ja küpsest tehnilisest meeskonnast, kõrgest-täppisseadmed ja suured-kvaliteetne klienditeenindus. Kui sa otsid kõrget-Kvaliteetne CNC mehaaniline teenus, ärge kartke meiega ühendust võtta.

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top