Xi rõhutab kvaliteetset arengut, parandades inimeste heaolu

Väljalaske kuupäev:2021-03-09

c52a-kkxpcze4734803.jpg

BEIJING, March 7 (Xinhua) — president Xi Jinping rõhutas pühapäeval jõupingutusi, et vankumatult jätkata kvaliteetset arengut ja parandada inimeste ja\35;39; heaolu, kui ta ühineb aruteluga Rahvusliku Rahva ja\#39 iga-aastase istungjärgu jooksul.

Ühinemine aruteludega Loode-Hiina ja\35;39; s Qinghai provintsi, Xi, samuti Hiina kommunistliku partei (CPC) keskkomitee peasekretäri ja Kesk-Sõjalise Komisjoni esimehega, märkis, et kvaliteetne areng on üldine nõue kõigi majandus- ja sotsiaalarengu aspektide puhul.

See ei ole mitte ainult nõue arenenud piirkondade jaoks, vaid ka nõue, mis hõlmab kõigi piirkondade rakendamist, Xi ütles, innustades iga piirkonda püüdlema kvaliteetse arengu poole, mis põhineb kohalikel tingimustel.

Ta nõudis tungivalt jõupingutusi, et integreerida kvaliteetne areng inimeste ja\35;39 kohtumise tegevusse, et saavutada parem elu.

9174-kkxpcze5953267.jpg

Xi väljendas oma täielikku tunnustust Qinghai&\35;39 kohta viimase aasta jooksul tehtud töö ja selle arengu kohta kolmeteistkümnenda viieaastase kava (2016-2020) perioodi jooksul, kannustades provintsi täielikult ja truult rakendama uut arengufilosoofiat, jääma inimestekesksele lähenemisviisile ning jätkama reformide s üvendamist ja avamist.

Samuti tuleks teha jõupingutusi, et püüelda uute saavutuste poole Qinghai-Tiibeti Plateau ökoloogia ja säästva arengu kaitseks, ütles Xi.

Selle eeliste ja ressursside põhjal peaks Qinghai rakendama innovatsioonipõhist arengustrateegiat ja kiirendama maailmatasemel tööstusliku baasi rajamist soolajärvele, ütles ta.

Provints peaks samuti tegema tööd, et ehitada end kõrgesse puhta energia maasse, rahvusvahelise ökoturismi sihtpunkti ning roheliste ja orgaaniliste põllumajandus- ja loomakasvatussaaduste allikaks, ütles Xi, rõhutades jõupingutusi rohelise, vähese CO2-heitega ja ringikujulise majandussüsteemi edendamiseks.

Kuna Qinghai kannab suurt vastutust riigi&\35;39 tagamise eest, riigi ökoloogilise turvalisuse ja s äästva arengu eest, peab provints täitma olulisi ülesandeid, mis on seotud ökoloogilise turvalisuse säilitamisega ja Sanjiangyuani (Three-River-Source) piirkonna ja " See on Hiina veetorn. " Xi ütles.

Qinghai peaks leidma tasakaalu turismitööstuse arendamise ja keskkonna kaitsmise vahel, et teha selget vett ja lopsakaid mägesid alati Qinghai eelis ja uhkus, Xi ütles.

Ta rõhutas jõupingutusi, et tugevdada inimeste ja\#39 nõrku kohti, et tagada heaolu, rahuldada lakkamatult inimeste põhilisi elamisvajadusi ning parandada põhiliste avalike teenuste kättesaadavust ja võrdsust.

Xi palus kohalikel omavalitsustel edendada maapiirkondade ja linnapiirkondade kooskõlastatud arengut, edendada maapiirkondade elujõulisust kõigil rinnetel, parandada inimeste ja\35;39; parandada heaolu ja ehitada uus sotsialistlik maakoht, mis on ilus, jõukas ja harmooniline.

Rõhutades partei&\35;39; etnilise ja usulise poliitika täielikku rakendamist, kutsus Xi üles tegema jõupingutusi, et edendada kõigi etniliste rühmade inimeste ühist heaolu ja ühtsust.

Konventsiooniosaliste vahelise kampaania esiletõstmine CPC ajaloo õppimise ja harimise teemal, ütles Xi, et kampaania oluline ülesanne on tugevdada kõiki konventsiooniosaliste liikmeid\ 35; 39; ideaale ja veendumusi ning tagada, et need jäävad truuks oma algsele püüdlusele ja ülesandele.

Ta märkis, et kampaania peaks aitama inimesi vankumatult jälgida partei\#39; see aitab kaasa kaasaegse sotsialistliku riigi täielikule ülesehitamisele.  


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top