Purjelaua saabastega või paljajalu?

Väljalaske kuupäev:2022-08-19

Purjelaua saabastega või paljajalu? Poole purjelaua kogukonna jaoks ei ole dilemmat-Sa kas purjetad paljajalu kõigil kuudel, välja arvatud talvel, või alati purjetad saabastes. Teistel purjelauasõitjatel on dilemmad, kas vesi on juba piisavalt soe, kas kivid rannas ja meres ei lõika jalgu ja kas on mingit erinevust selles, kuidas sa tunned lauda ilma saabasteta või nendega. Purjelauasõit koos või ilma saapad omab oma plusse ja miinuseid.


1. Temperatuur

Vee ja õhu temperatuur on need väga olulised tegurid, mis määravad, kas jalatsid on kohustuslikud või mitte. See tegur on eriti oluline aasta külmematel kuudel (detsember, jaanuar, veebruar), kui me tõesti saame' Kujuta ette surfamist ilma 5 või 6 mm saabasteta. Kui temperatuur tõuseb, vajadus jalatsite dro järelep Enamiku jaoks on vesi maikuus piisavalt soe, et saapad seljast võtta ja hoida neid oma garderoobis oktoobriks või novembriks. Need teist, kellel on veidi tundlikumad jalad, teevad seda umbes kuu aega hiljem.


2. Juurdepääs veelee me surfame

Ligipääs rannale, randa endale ja merepõhjale madalas vees on tegurid, mis määravad aasta jooksul, kas vajame saapad või mitte. Kui juurdepääs veele toimub ilusa kiviranna kaudu, mis ulatub ka merepõhjani, pole jalavigastuste osas tõesti vaja saapaid. Teravad kivid, merisiilikud jne on takistused, kuse Soovitame jalga panna saapad, et päev ei lõppeks liiga kiiresti ja et te ei pea vigastuste ravimiseks paar päeva veest eemale hoidma.


3. Jalavigastuse võimalus laual

Eriti tugevate tuulede ja lainetega purjelauaga sõitmisel suurenevad ootamatute vigastuste võimalused. Kui purjetame paljajalu, juhtub kiiresti, et libiseme lauale, tabame uime serva ja lõikame kiiresti jalanaha. See vigastus võib olla üsna piinlik ja valus. Vee alguses olevates lainetes võime tabada ka mastbaasi, kuse Me võime end lõigata. Jalarahmad laual on järgmine osa, mis võib põhjustada varvastele vigastusi, kui lükkame jala piinlikult jalarihmadesse. Need vigastused ei saa juhtuda (või on palju vähem võimalusi juhtuda), kui me kanname Saapad.


4. Juhatuse tagasiside

Mida paksem saabas on, seda vähem me tunneme lauda enda all ja seda raskem on ära tunda, mida see meile räägib. Ilma saabasteta suudame juhatusele vastata.' s tagasiside pehmem, täpsem ja kiirem sõidu ajal. Neil teist, kes on harjunud purjelauaga paljajalu, on raske saapaid selga panna. Kuigi need teist, kes on harjunud saapadega, tunnevad esialgu ebatavalist ilma nendeta.

 

5. Grip on the board ise

Märg purjelaud võib olla üsna libe ala (eriti kui anti-libisemishaare on juba kulunud). Neopreenist saapadega on jalgadel natuke kummi, nii et see on raskem libisemine. Muidugi võite harjuda purjelauaga ka haardumise puudumisega, mida lõpuks üldse ei jää.

 

6. Naha tervis jalgadel

Tervis on üks olulisemaid asju meie elus. Nii nagu saapad kaitsevad meid kuidagi (külma ja vigastuste eest), teisest küljest kahjustavad nad meid. See juhtub eriti suvel, kui on kuum ja me oleme vees palju aega. Sageli juhtub, et me ei võta purjelauasaapaid seljast terve päeva, eelistatavalt kogu puhkuse ajal. Mõne päeva pärast võime kogeda nahaprobleeme, mis tulenevad peamiselt asjaolust, et jalad on pidevalt"suletud"niiskes neopreenis ja ärge kuivatage. Kui me kasutame saapaid, siis on loomulikult soovitatav need natuke pikema pausi ajal ära võtta ja seejärel uuesti selga panna vahetult enne vette tagasi minekut.


TASUTAMINE

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top