Vaktsiinid võivad olla valmis järgmisel kuul.

Väljalaske kuupäev:2021-01-25

Vaktsiinid võivad olla valmis järgmisel kuul.

 

Pfizer ja BioNTech võivad oma COVID-19 vaktsiine järgmisel kuul tarnida, ütles ettevõtte ametnik, et see piirab julgustavat nädalat, mil mitmed vaktsiiniarendajad saatsid positiivse uuringu tulemused.

Faasist 3 saadud lõplikud andmed nn Pfizer vaktsiini kohta näitavad, et ravi on 95 protsendiliselt efektiivne infektsiooni ennetamisel ja ei põhjusta tõsiseid kõrvaltoimeid.Ravimiettevõtted, mis on vaktsiini taga - Ameerika Ühendriikides asuvad Pfizer ja Saksamaa' s BioNTech - on määratud jagama oma tulemusi ülemaailmsete ravimireguleerijatega päevade jooksul.

 

 

Energiafirma peamine eesmärk on puhas energia

 

Riigi Power Investment Corp, üks Hiina&\#39;on viis parimat elektritootjat, kes kavatseb tõsta oma installeeritud võimsusi rohkem kui 220 gigavattidesse 2025 võrra.

Sellest oleks rohkem kui 60%-line puhas energia, ütles selle tippjuht.

Hiina on lubanud saavutada oma suurima süsinikdioksiidi heitkoguse 2030-ks.Samuti püüab ta saavutada süsiniku neutraalsust 2060-ga.Seega, SpiC ehitab stabiilse, ohutu ja ökonoomse puhta energia süsteemi, mis põhineb täiendava mitme energia segul hüdroenergiast, tuuleenergiast, fotogalvaanilisest energiast ja energiast Hiinas pikemas perspektiivis, ütles Qian Zhimin, Pekingi peakorteriga rühma esimees.

 

 

    Baidu, et jätkata elavool

 

Baidu Inc on teisipäeval teatanud, et ta omandab Joby Inc&\35;39; videopõhise meelelahutuse, mis elavdab Hiinas äritegevust $3.6 miljardi sularahas, liigutuse, mis tähistab otsingumootori hiiglast\35;39;viimaseid võimalusi kiiresti kasvavasse veebivideosse ja otseülekande segmenti ning mitmekesistab oma tuluallikaid väljaspool oma põhitegevust;Eksperdid ütlesid.

Tehing hõlmab YY mobile app,YY.commuu hulgas veebileht ja YY PC.Tehingu lõpetamisel on teatavad tingimused ja seda eeldatakse aset leidvat 2021 esimese poole jooksul, ütles Baidu.

 

   

AI-s on kütus Hiina&\\ 35; 39;s livestream shopping buum

 

Viimastel aastatel on Hiina&\#39.Interneti-müügikohad ja kaubamärgid üha enam palganud sotsiaalmeedia mõjutajaid, kellel on suur austaja, kes jälgib või professionaalsed müüjad, et aidata oma tooteid elustamise kaudu reklaamida.Samal ajal, kui lindid esitlevad tooteid, ilmuvad vaatajatele ekraanil lingid ja kviitungid.

Riik&\35;39;on peamised internetipõhised ostuplatvormid, nagu Taobao ja tema konkurentJD.comon mõlemad käivitanud oma liveveering platvormid, Taobao Live ja JD Live, mis õhutas liveveering e-kaubanduse.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top