Forbairt manipulator

Väljalaske kuupäev:2020-08-03

Esimene manipulaator töötas välja USA Control Company in 1858.Selle struktuur on: pöörlev pikk käsivars on paigaldatud keha, ja ülaosa on varustatud töötükk haaramise ja vabastamise mehhanism elektromagnetilise ploki.Juhtimissüsteem on õpetamise vormis. See on väga hea.

1962-ndatel aastatel oli Ameerika Ühendriikide United Control Company eespool nimetatud kavas aluseks NUMERICAL kontrolli all oleva paljundusmanipulaatori õpetamise katsetootmine. See'on Unimate (universaalne automaatne). Liikumissüsteem on modelleeritud tanki torni järgi. See on väga hea.Relvad võivad olla pöörlevad, sirged, teleskoopilised ja hüdrauliliselt juhitav. Juhtimissüsteem kasutab magnettrummi salvestusseadmena. See ei ole võimalik. Paljud universaalsed manipulaatorid sfääriliste koordinaatidega on välja töötatud selle alusel. Samal aastal ühines äriühing Pruemanniga, et moodustada Universal Automation, mis on spetsialiseerunud tööstuslikele manipulaatoritele.

1962-s katsetas Ameerika Masina Tootmine Kompanii edukalt ka manipuleerijat nimega Vewrsatran. Manipulaatori keskne veerg võib olla pöörlev, tõste- ja hüdraulilise ajami kontrollsüsteemi kasutamine on ka reprodutseerimise tüüp. Kuigi need kaks manipulaatorit ilmusid 1960ndate aastate alguses, on nad aluseks tööstusmanipulaatorite arendamisele välismaal.

1978-s töötas Unimate Corporation, Stanford University University University and Massachusetts Institute of Technology ühiselt välja ühe-viccar tööstusliku manipulaatori, mis oli varustatud väikese elektroonilise kontrolliga arvutiga, mida kasutati kokkupanemistoimingutes, asukoha määramise viga oli väiksem kui±1.mm. Saksamaa Liitvabariigi masinatööstus hakkas 1970-ndatel manipulaatorit kasutama, mida kasutati peamiselt transpordi-, keevitus- ja seadmete laadimiseks ja mahalaadimiseks.

Saksamaa Liitvabariigi KnKa toodab ka kohapeal keevitamise manipulaatorit, millel on ühine struktuur ja programmi kontroll.

Jaapan on riik, kus on kõige kiirem areng ja enamik rakendusi tööstusliku manipuleerija. Alates kasutuselevõtu kaks manipulaatorid Ameerika Ühendriikide 1969, ta on pühendatud ise teadus manipulaatorid.

Endine Nõukogude Liit35;110; hakkas 1960ndatel rakendama manipulaatorit ja 1977 lõpuks oli neist pool kodumaist ja pool imporditi.

Praegu kuulub enamik tööstusmanipulaatoritest esimese põlvkonna hulka, mis tugineb peamiselt töötajate kontrollile; Peamine parandamise suund on kulude vähendamine ja täpsuse parandamine.

Viimase kahekümne aasta jooksul on pneumaatilise tehnoloogia rakendusala kiiresti laiendatud, eriti erinevates automaatsetes tootmisliinides kasutatakse seda laialdaselt. Elektrilise programmeeritava juhtimistehnoloogia ja pneumaatilise tehnoloogia kombinatsioon muudab kogu süsteemi automaatsemaks, paindlikumaks ja töökindlamaks oma töös. pneumaatilise manipulaatori kiire arengu ja paindliku automaatse tootmisliini tõttu esitatakse pneumaatilisele tehnoloogiale üha rohkem ja suuremaid nõudeid. Mikroelektroonika tehnoloogia kasutuselevõtmine edendab elektrilise proportsionaalse servotehnoloogia arengut ning kaasaegse kontrollteooria väljatöötamine muudab pneumaatilise tehnoloogia alates lülitusseadise vahetamisest proportsionaalseks servo kontrolliks ja kontrolli täpsust pidevalt parandatakse. Tänu oma lihtsale struktuurile, tugeva saastevastase võime ja madalad kulud, tehnoloogia laia laiusega õhuarteri modulatsiooni on arendatud kodus ja välismaal.

Erinevate riikide tööstuse statistika põhjal on viimase 30-aasta jooksul pneumaatiline tööstus kiiresti arenenud. 1970ndatel oli hüdrauliliste ja pneumaatiliste komponentide väljundväärtuse suhe umbes 9:1, kuid täna, enam kui 30-aastat hiljem, Euroopas, Ameerikas, Jaapanis ja teistes arenenud tööstusliku tehnoloogiaga riikides, on suhe jõudnud 6:4, isegi 5:5. Hiina& 35; 39; pneumaatiline tööstus algas hilja, kuid areng on kiire. Alates 1980ndate keskpaigast on pneumaatiliste komponentide toodanguväärtuse iga-aastane tõus jõudnud üle 20%-ni, mis on suurem kui Hiina ja35;s masinatööstuse keskmine aastane tootmismahu kasvumäär. Mikroelektroonika tehnoloogia, PLC-tehnoloogia, arvutitehnoloogia, sensorite tehnoloogia ja kaasaegse kontrolli tehnoloogia arendamise ja rakendamisega on pneumaatiline tehnoloogia muutunud üheks peamiseks tehnoloogiaks, mis võimaldab tänapäevast edastamist ja kontrolli teostada.

Pneumaatilise manipulaatori kui manipulaatori eelised on lihtne struktuur, kerge kaal, kiire tegevus, stabiilne, usaldusväärne, energia säästmine ja ei saasta keskkonda ja kasutatakse laialdaselt.

Kuna pneumaatiline ajam on ohutu ja usaldusväärne, võib see töötada kõrge temperatuuri, vibratsiooni, tuleohtlik, plahvatusohtlik, tolmune, tugev magnet, kiirgus ja muu karm keskkond. Ja pneumaatiline manipulaator manipulaatorina, see on eeliseid lihtne struktuur, kerge kaal, kiire tegevus, stabiilne, usaldusväärne, energia säästmine ja ei saastamine keskkond, lihtne saavutada steppess kiirus reguleerimine, lihtne saavutada ülekoormuse kaitse, lihtne saavutada keeruline tegevus. Seepärast kasutatakse pneumaatilist manipulaatorit laialdaselt autotööstuses, pooljuht- ja kodumasinate tööstuses, väetise- ja keemiatööstuses, toidu- ja ravimipakendites, täppisinstrumentides ja sõjatööstuses.

toidutööstuse pulbri, graanulite ja plokkmaterjalide jaoks kasutatav pneumaatiline manipulaator, mis on valmistatud automaatsete mõõtmispakenditega; Kasutatakse paljudes protsessides, nagu automaatne sigarettide valtsimine ja automaatne pakendamine tubakatööstuses. nagu vein, värvitäitja pneumaatiline manipulaator; Automaatne stantsimine, paigaldamine ja pingutamine pneumaatilise manipulaatori, piimapakiga varustatud pneumaatilise manipulaatori vms abil.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top