Sügisene festivali ajalugu@ info: whatsthis

Väljalaske kuupäev:2020-07-17

Iidsel ajal ilmus taevas kümne päeva jooksul samal ajal ja päike kuivas ja inimesed surid.Kangelane nimega Hou Yi oli nii võimas, et ta tundis kaasa kannatavatele inimestele.

Hou Yi& 35;39; tema abikaasa nimi oli Chang& 35;e. Hou Yi lisaks jahikunstile kogu päeva oma naisega.Paljud teadlased tulevad osata õpetaja õppida kunsti, meel ei ole õige Peng Meng ka segatud.

Ühel päeval läks Hou Yi Kunluni mägedesse, et külastada sõpru, et otsida Tao, Wangi ema, et saada pakk ebasurnud ravimeid.Räägitakse, et selle ravimi kasutamine võib koheselt taevasse tõusta.Hou Yi ei saa aga oma naisest lahkuda, andes ebasurnud ravimi ajutiselt üle Chang&35;39; e kollektsioonile.

Chang&;39; e peitis ravimi kapi varakambrisse.Kolm päeva hiljem viis Hou Yi jüngrid jahile, Peng Mengi vaimu süda teeskles, et on haige, ei läinud välja.Pärast seda, kui Hou Yi viib kõik varsti minema, hoiab Peng Meng mõõka, mis murrab majja sisse, sunnib Chang' ja annab üle ebasurnud meditsiini.

Chang&39; e teadis, et ta ei ole Peng Meng& 35; 39; tema vastane, kui kriis, mille ta pööras aardekasti avamiseks, võttis alla neelatud ebasurnute ravimid.Chang' alla neelatuna hõljus ta keha kohe maast alla, tormas aknast välja ja lendas taevasse.

Sest Chang&35;39; e mures oma abikaasa pärast, siis lendas lähimale kuule maailmast sai surematuks.

Õhtul tuli Hou Yi koju ja teenijad nutsid selle pärast, mis päeval juhtus.

Hou Yi oli hirmunud ja vihane, tõmbas mõõga, et tappa kurja, Peng Meng oli juba põgenenud, Hou Yi oli nii vihane, et peksis oma rinda, kurb, vaatas üles öisele taevale, et helistada Chang&35;39; e, kui ta avastas, et täna on nii 35; 39;

Hou Yi igatses oma naist, saatis seejärel inimesed Chang&35;39; e&35;s favoriit tagahoovis, pani s üütekohvri, pani Chang' tavaliselt armastab süüa mett värskeid puuvilju, kaugohverdusi kuupalees Chang&&35; e.

Inimesed kuulsid uudist, et Chang' e jooksis kuule, et saada surematuks, üksteise järel külvab viirukijuhtumeid kuu all, nagu Chang' ja palvetas heaendelise rahu eest.

Sellest ajast peale kummardavad keset sügisefestivali rahvarohke tava järgi.

timg.jpg

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top