Níos gasta, níos sábháilte! CUR CHUN CINN FDA táirge tástála SALIVA CHÉAD COVID-19

Väljalaske kuupäev:2020-08-05

Sa'ei saa seda teha

Aprillis 13 sai Rutgersi instituudi osakond Rucder Infinite Biologics ja selle kaastöötajad FDA erakorralise kasutamise loa (EUA) uue koroonviiruse sülje testimiseks.See on esimene FDA poolt heaks kiidetud süljetest COVID-19 suhtes, mida kasutatakse laiema populatsiooni sõeluuringu jaoks kui kehtivat nina ja neelu tampooniproovi.

360截图20200805100417284.jpg

Rucder töötas välja uue sülje kogumise testi koostöös Spectrum Solutions’i ja Accurate Diagnostic Laboratory’ga (Adl) – täpilise diagnoosiga.NEW COONAVIRUS RNA- d avastatakse tavaliselt patsientide respiratoorsetes proovides infektsiooni ägeda faasi ajal.

Ühelt poolt kasutatakse süljekatses spektrumi DNA sülje kogumist ja säilituskomplekti, mida teadlaste sõnul tuleb säilitada või transportida ümbritseva õhu temperatuuril ning katsetada 48-tunnise kogumise jooksul.Tulemuseks oli sama nagu nasofarynx Swab, valulik proovide võtmise protseduur, katsetades teatud RNA järjestusi, mis on seotud viirusega.

Rutgersi test põhineb teisest küljest eelnevalt litsentsitud katsel nimega COVID-19, mis kasutab sama PCR-riistvara ja keemiat kui TaqPath-komplekt, see& 35;39; see on reaalajaline polümeraasi ahelreaktsiooni test.FDA andis TaqPath’ i komplekti 2017-aastal Zika viiruse RNA kvalitatiivseks avastamiseks ja nakkuse diagnoosimiseks, võttes proove inimese seerumist ja uriinist.

RUCDR Infinite Biologics, mis on osa inimgeneetikast Rogers is, New Jersey s, on maailm&35;39; suurim ülikooli baasil asuv rakkude ja DNA hoidla.Labor on pühendatud mõista geneetilisi põhjuseid ühised ja keerulised haigused ja leida viise diagnoosida, ravida ja ravida neid.Varem oli RUCDR alustanud uue koroonviiruse geneetilise testimise teenust ning uus süljetest võib suurendada proovide arvu, mida testiti kümnete tuhandete kaupa päevas.

Andrew Brooks, Rucdri Tehnoloogia Arendamise ülem ja direktor, ütles: " Selle heakskiidu mõju on märkimisväärne ja see tähendab, et tervishoiutöötajad ei pea enam riskima proovide kogumisega ning tavaline Nasofarynxi või Orofarünksi kogumine võib suurendada tervishoiutöötajate nakatumise ohtu.Salivatest aitab vähendada proovide võtmiseks tampoonide ülemaailmset puudust ning kuna sülje kogumine on kiirem ja skaleeritavam kui tampooniproovide kogumine, võib see oluliselt suurendada iga päev katsetatud inimeste arvu. "

RUCDR'asutaja, tegevjuht ja teadusdirektor ning geneetika professor Rutgersi Ülikoolis, New Brunswickis, Jay A. Tischfieldis on samuti öelnud: " Katses kasutatakse RUCDR Infinite Bioloogiline analüüs, mis aitab haiglatel ja eraarstidel täpselt hinnata rohkemate patsientide infektsiooniseisundit. "

Kuigi paljud vaktsiinid on väljatöötamisel, on optimistlik prognoos, et enamik tooteid ei ole saadaval kuni 2021 või hiljem.Vaktsiini puudumise korral oleks kõige tõenäolisem viis pandeemia vältimiseks viia läbi laiaulatuslikud testid ja antikehad, millele järgneb kontakti kindlakstegemine, et tuvastada ja isoleerida inimesed, kes annavad haiguse suhtes positiivse tulemuse.

COVID-19 pandeemia on äratanud palju tähelepanu bioteadusühingutelt ning Ameerika Ühendriigid on nüüd heaks kiitnud viiruse diagnostilised testid ja seerumi antikehade tuvastamise vahendid, sealhulgas esimene seerumi test, qSARS-CoV-2 IGG/IGM Rapid Test, mis on heaks kiidetud Cellexist 3-aprillis, et teha kindlaks, kas inimesed on viirusega kokku puutunud või on immuunsed.Et haigus.Inimesed, kes testivad viiruse antikehade suhtes, arvatakse olevat immuunsed, kuid ei ole selge, kui kaua see immuunsus kestab.

Allikas:

1 Jah. FDA Assigneerib Rutgers? soolade test COVID-19 jaoks

2 Jah. Uue biomeetrilise kogumise meetodi jaoks antud erakorralise kasutamise luba

3 Jah. Rutgers& 35; 39; süljepõhised katsevõrgud FDA roheline tuli COVID-19 jaoks

2-1(1).jpg

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shanghai ZhiBei Information Consulting Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top