(Teine innovatsioon) plastiliste toodete jäätmete taaskasutamine graphene- plasti profiilidesse

Väljalaske kuupäev:2020-11-24


ACDC puhul võib plastikjäätmed muuta mustaks tooreks grafeeniks.Polüvinüülkloriidist valmistatud plastprofiilid võivad selle meetodiga muuta jäätmed aardeks ning muutuda inimestele kasulikuks ja ohutuks keskkonnasõbralikuks materjaliks.


Seda ütlevad Ameerika Ühendriikide Rice University teadlased, et nad kasutavad seda plastjäätmete tõhusaks kasutamiseks.Selles näites muutis Rice University keemik James Tour (James Tour) oma meetodit, kuidas teha flash graphene, et suurendada selle võimet plasti grafeeni ümber töödelda.


Laboris s avaldati uuringu tulemused ACS Nanos, Ameerika Keemilise Ühiskonna ajakirjas.

2184fdc627a7d41b1dd31319604f3be.png


Lühidalt, laboratoorium ei kasutanud otsest voolu süsihappegaasi allika temperatuuri tõstmiseks, nagu see oli esialgses protsessis, vaid kattis plastjäätmed kõigepealt suure intensiivsusega vahelduva vooluga umbes kaheksa sekundi jooksul ja seejärel rakendas otsese voolušoki.


Tooted on kvaliteetsed turbiini grafeen (mis on väärtuslik lahustuv aine, mida saab kasutada elektroonika, komposiitide, betooni ja muude materjalide täiustamiseks) ja süsinikoligomeerid (molekulid saab vabastada grafeenist muul otstarbel).


" Me toodame palju vesinikku aurustamise protsessi ajal, mis on puhas kütus. " Ütles juhtiv autor Wala Algozeeb, lõpetanud õpilane Rice University.


Tour hinnanguline, et tööstuslikul skaalal ACDC protsess võib toota grafeeni elektri hinnaga umbes $125 tonni plastjäätmete.


Thor ütles: " Me näitasime originaal paber, et plasti saab ümber, kuid kvaliteet graphene ei ole nii hea, kui me ootasime.Nüüd, kasutades erinevaid elektrilisi impulsse järjestusi, me näeme suurt erinevust. " Plastilised profiilid, mida on laialdaselt kasutatud kõigis eluvaldkondades, muudetakse samuti korrektselt, vähendades oluliselt keskkonna saastamist.


Ta rõhutas, et enamik plastist ringlussevõtu tehnoloogia maailmas on ebatõhus, ja ainult umbes 9%plastist on ringlussevõetud.Kõige kurikuulsam on Texase suurune plastikust prügisaar, mis on moodustunud Vaiksel ookeanil.


Ta ütles: " Me peame selle probleemiga tegelema. " " On veel üks probleem: ookeanis olevad mikroorganismid, mis muundavad süsinikdioksiidi hapnikuks, on takistatud plastsete lagunemissaaduste poolt.Nad pööravad protsessi ümber, neelavad hapnikku ja muudavad selle süsinikdioksiidiks.See on inimestele väga halb. "


Tuur juhtis tähelepanu sellele, et Joule& 35; 39; kuum flash tehnoloogia kõrvaldab paljud plastmasside ringlussevõtuga seotud kulud, sealhulgas energia ja vee klassifitseerimise ja puhastamise vajaduse.Ta ütles:Selleasemel, et plasti töödelda osakesteks, mis on väärt US $2,000 tonni kohta, on parem see?See on parem valik, sest graphenel on palju suurem väärtus.See on nii majanduslik.Stiimulid, aga ka keskkonnaalased stiimulid. "


Thor ütles, et kuigi on liiga palju plastikust toorainet, ei ole probleem liiga palju graphene.Ta ütles: " Pole vahet, kuidas sa süsi käitled, kui sa võtad selle pinnast nafta, maagaasi või söe, see siseneb süsinikdioksiidi tsükkel.Grafeeni eelis on see, et see biolaguneb väga aeglaselt paljudes tingimustes.Seega, enamikul juhtudel grafeen ei tule uuesti süsinikutsüklisse sadade aastate jooksul. "


Ta märkis, et teadlased töötavad, et parandada Flash graphene protsessi teiste materjalide (eriti toidujäätmed).Ta ütles: " Me töötame kõvasti, et luua hea pulssjada, et muuta toidujäätmed kvaliteetseks grafeeniks, vähendades samal ajal heitkoguseid. "


See uus uuring põhineb veel üks hiljutine paber, mis kirjeldab flash graphene toodetud süsiniku must otsese voolu Joule kuumutamine.Paber oli ka avaldatud " ACS NanoName " ühendatud mikroskoobi ja simulatsiooniga, millel on kaks erinevat vormi: turbiinkihiline grafeen ja lainega grafeen.Uuring kirjeldab, kuidas ja miks transformeeritud süsinikaatomid ilmuvad ühes või teises vormis, ning seda suhet saab reguleerida pilgutamise aja kohandamisega.

Tundub, et teaduslikust ja tehnoloogilisest innovatsioonist võib saada kõige tõhusam lahendus plasttoodete laialdasele kasutamisele inimkonna poolt.Täiendav teave plastprofiilide kohta, palun külastagewww.shangyusujiao.com


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top