Meaisín spraeála gliú uathoibríoch

Meaisín spraeála gliú uathoibríoch

    Külmliimi pihustamise süsteemi iseloomustab suur efektiivsus, paindlikkus, hea stabiilsus ja lihtne hooldus.See on vajalik igat liiki paberkastide, nelja-kuusnurksete kastide, hamburgeri kastide, kartulikrõpsude kastide, voltimislehtede, dokumendikottide, spet...
Mála Éigeandála Éigeandála an Chéad Fhreagróra Leighis Mála SR-TB0501

Mála Éigeandála Éigeandála an Chéad Fhreagróra Leighis Mála SR-TB0501

Mála tráma le lógó & frithchaiteoirí, trí urrann stuáilte, dhá phóca dé zippered taobh agus lúb elsteic le haghaidh stórála breise. Méid: 17 " x9 " x7 " Dath: Oráiste Ábhar: poileistear
Próiseáil meaisín meaisínithe CNC crua-earraí

Próiseáil meaisín meaisínithe CNC crua-earraí

Dongguan City Ben Xun täpsus riistvara Products Co., LTD., on professionaal, kes tegeleb täppisteainete metallosade töötlemise ja vormimisega ettevõtted! Teenuse projekt Käsi-plaadi valmistamine, CNC töötlemine, 3D trükkimine, lehtmetalli töötlemine, väike p...
24W 12v juhitud induktiivne toiteallika juhtjuht

24W 12v juhitud induktiivne toiteallika juhtjuht

Ühendamine määratud asukohaga vastavalt toiteallika väljundi terminalile peab olema stabiilne ja tagama, et sisend-väljundjuhtmed ei oleks ümberpööratud.(Sisend " 220VAC " ühendumine vahelduvvooluga;väljund " Jah. " ühendumine anoodi laadimisega, " -Jah. " ühendus ...
RJ45,2X6 (Scagaire), LED, Cás Sciath

RJ45,2X6 (Scagaire), LED, Cás Sciath

100Mb agus 1G, 2.5G , Luas Ethernet 5G Dearadh teagmhála láidir Tacaigh le 750 uair breiseán Dearadh le haghaidh feidhmchlár ardchreathadh Tionól sádrála uathoibríoch reflow a sholáthar    
Feadán pacáistithe IC

Feadán pacáistithe IC

  IC pakenditoru Kuju: hälve, ruut, ring Materjal: PVC, PS, ABS, PETG Värv: läbipaistev Pikkus: vastavalt kliendi nõuetele Vastavalt kliendi vajadustele saab teha antistaatiline töötlemine, plug ja trükkimine töötlemine KASS: Tooteid kasutatakse l...
Roosa kokkupressitav karp magnetilise sulguriga vastupidava salvestuskastiga

Roosa kokkupressitav karp magnetilise sulguriga vastupidava salvestuskastiga

Mudeli number   1002ÜÜS Päritolu koht : Dongguan, Hiina Kaubamärgi nimi: YISHENG Suurus: 36x 23x 11cm.Kohandatud make mis tahes suurus Materjal:   Kaetud kunstipaber on ühendatud halliks lauaks.       värvi trükkimine.Kulds...
SCRATCHERS CAT 1

SCRATCHERS CAT 1

380GSM chenille riie, mugav, pehme ja vastupidav.5mm roheline looduslik sisal, rohkem tervist, vastupidav ja ilus. Erinevus tavalisest kassi kriimustus pardal, see kaktus kassi kriimustus pardal sisaldab 1.2carb board, mis muudab kogu kassi kriimustus pardal paksem, rohkem ...
Próifíl alúmanaim doirteal teasa

Próifíl alúmanaim doirteal teasa

Radiaator, millel on ilus välimus, kerge kaal, hea soojuse hajumise jõudlus, hea energiasäästlik mõju ja hea töötlemine on olemas.Radiaatori pind on anooditud, et suurendada korrosioonivastupidavust, kulumiskindlust ja alumiiniumi materjali esteetikat.
Eco-Drive

Eco-Drive

Saol na ceallraí suas le 20 bliain Stíl Tábla fuinnimh cinéiteach grianghraf de chineál éadrom micrea dlúth - beocht oráiste Méadar fuinnimh cinéiteach éadrom éadrom micrea dlúth - dubh draíochtúil Méadar fuinnimh cinéiteach optúil éadrom micrea dlú...
Inleagan adhmaid ~ 001

Inleagan adhmaid ~ 001

Puuliik:Cottonwood. Eesmärk:Dekoratiivne niitpuidust mööbli, kingikarbi, kella ja piljardilaua jaoks. Värv:Värviline. SpekkMuutmine:Pikkus 1220MMPaksus 0.6MM. Neid on 50-s ühes pakendis. Mis see on? Võtisõnad:puit sisse,Veneeri nabaväät,puidumaagiline liin,...
Diffuser Reed Buidéal Gloine Cineál Babhta 100ml le Cap Roller

Diffuser Reed Buidéal Gloine Cineál Babhta 100ml le Cap Roller

Pudeli mahutavus: 100ml -300ml Tüüp: ümmargune kuju Ametikoht: aroomi hajuti Shipping: toetada mereveo MOQ: 10000pcs Kättetoimetamise aeg: 30 dyas Toodete asukoht: Jiangsu provints, Hiina Port: shanghai port
Pendent lamp b

Pendent lamp b

Tasapinnatud õhukese kuldlambi korpus, kõrgsagedusliku valgusvihu juhtplaat, lihtne ja moodne Täpne tsingi sulamist nikerdatud lambisein, kõrgsagedusliku klaasi lambivari
Monaróir TONY Meaisín Déanamh Peilíní Ola EFB \/ Praghas Monarcha Meaisín Peilíní Adhmaid Bithmhaise

Monaróir TONY Meaisín Déanamh Peilíní Ola EFB \/ Praghas Monarcha Meaisín Peilíní Adhmaid Bithmhaise

TONY Tootja EFB Oil Palm Pellet Making Machine/Factory Hind Biomass Wood Pellet Machine   TONY&;39; TEISTE TARNIJATE KUULUVAD MASINAD:                                      ...
Pacáistiú boscaí bronntanais clúdach agus bonn saincheaptha

Pacáistiú boscaí bronntanais clúdach agus bonn saincheaptha

Magnetilised kingikastid hulgimüük Toote andmed 1.Omadus:   Mood, kvaliteetne 2.Materjal:   Vastupidav hall laud, kunstipaber. 3.Suurus:   Kohandamine on teretulnud   4.Värv:   Iga vär...
Solas oíche scáinte

Solas oíche scáinte

Meie firma saab pihustada pragusid, vee ülekanne trükkimine, vee pasta, siidist ekraani trükkimine, padi trükkimine ja muu pinnatöötlus erinevaid vorme ABS shell materjalide.Hind on erinev vastavalt toote suurusele, protsessile ja kogusele. Hinnad on erinevad. Peami...
solas tuile SMD uiscedhíonach 50w 100w 200w 300w

solas tuile SMD uiscedhíonach 50w 100w 200w 300w

Ionchur   Voltas (V): AC 85-265 CRI (Ra > ): 80 Teocht Oibre (℃): - 25 - 50 Saol Oibre (Uair): 50000   Rátáil: IP65 Deimhniú: CE, ROHS, LVD, SASO Barántas (Bliain): 3 Áit Bhunaidh: GUANGDONG, an tSín   ...
Fluor kautšukist ränikarbiid Elektromehaanilised manused Masinate tihendus

Fluor kautšukist ränikarbiid Elektromehaanilised manused Masinate tihendus

Mehaaniline tihend: 104 seeria Mudeli spetsifikatsioonid: siseläbimõõt_35; Materjali konfiguratsioon: fluorist kummist ränikarbiid ränikarbiidiks Mehaaniline tihend 108 seeria Mudeli spetsifikatsioonid: siseläbimõõt_; Materjali konfiguratsioon:...
top